Meral_63 QueenBahar_ baş ağrısı mide bulantısı sağ kasık ağrısı uyuma isteği göğüste hassasiyetim var hepsi ŞÜPHELİ vala belirtim var bide beyaz renk akıntı
Meral_63 ikiprensesannesi___ yok 🙄🙄 sabah belim ağrıyor du adet sancısı gibi çektim şimdi hiç birsyim yok bomba gibiyim sadece başım ağrıyor bidw bide öksürüyorum
Meral_63 ikiprensesannesi___ bacım bi sabah beyaz aktındida pembe renkli geldi azıcık geldi biti leke GİBİ
Meral_63 ikiprensesannesi___ korkudan ne yaoacam bilmiyorum ben kime neyi nasıl diyecem ya hamileysem,🥺
ikiprensesannesi___ Meral_63 kimseye bi’şey demek zorunda değilsin varsa da sen ve eşin bakacaksınız en kötü ikiz gibi büyürler nâsibi varsa olacak yapacak bi’şey yok
aybakay @Meral_63 ay ben de böyle öğrendim benimkilerin arası da iki yaş olacak inşallah tek tesellimiz birlikte büyürler yalnız kalmazlar falan işte gurbette olunca kardeş bence şart hele de anne çalışıyorsa
Meral_63 aybakay hayırlısı olsun inşallah bacım yiyeceği ekmeği varsa olur zaten diyeceğim bu sadece 💗 Kasik ağrısı mide bulantısı baş ağrısı bel ağrısı beyaz akıntı ile pembe renk leke geldi gelmedi daha
Meral_63 ikiprensesannesi___ doğru diyorsun bacım herşeyin hayırlısı olsun inşallah 🥲 belki hakkımızda hayırlısı olan budur
Meral_63 deletedmom43191 adet günüm de geçsin bi hele ona göre 3 aylık kızım var nasıl hasteneye gidecem oda sıkıntı