Seda_nur4760 Günler sonra doğum olucak kızım var 2 yaşında aşırı derecede mız mız herşeye ama heeerşeye ağlıyor tahammülüm kalmadı kızım bi yerden sancı acı ağrı adım atamayacak hale geldim çocuğa çok bağırıyorum elimde değil ama çokta üzülüyorum 😔
sarilale123 Seda_nur4760 oda küçük annesi sizi anlıyorum, hiç bağırmadım diyen yalan söyler zaten ama yardımcı olabilecek kimse yok mu size. 2 yaş sendromu böyle bişey
aytnsiz Benim 25 haftalık gebeliğim. Bir buçuk yaşında kızım. Sürekli bana sarılmak istiyor. Kucağına al beni diyor. Ağlıyor. İki gündür sürekli kızıyorum ona. Sonra pişman oluyorum. O bir bebek ne anlar diye vicdan azabı çekiyorum
Seda_nur4760 aytnsiz evet sürekli kucak istiyor hava biraz iyi olsun çıkaramıyorum diye üzülüyorum Allah razı olsun kaynanam çok ilgileniyor çıkarıyorda kucağına da alıyor ama yine mız mız oldukça oturup ağlayasım geliyor
Seda_nur4760 sarilale123 kaynanam var değil ki yalnızım inan sabrım bitti daralıyorum bunalıyorum ağlıyorum biliyorum o da çocuk anlamıyor ama nebilim çok bunaldım