Deleted33000 Burcu81- benim oğlan bı ara çok hızlı gelişti büyüdü şimdi yavaşladı şöyle düşün üç ayda 700gr almış normal mi hiç bilmiyorum unutmuşum
Burcu81- Deleted33000 normal mi bilmiyorum ama doktorlar bana hep şunu söyledi 3. Aydan sonra hızlı kilo almasını bekleme ilk aylarda ki gibi olmaz dediler hep
Deleted33000 Burcu81- ya evet onu biliyorum kuzu ama boy birden uzadı aynı lranda kilo da almıyordu bende diş çıkarma dönemi diye onemsemiyordum ama sanırım sebebi buymuş
Burcu81- Deleted33000 boya gitti demek ki yavrucuk😘 sağlığı yerindeyse sorun yok bence aşko tabi biz anneler her zaman dert edecek bişe buluyoruz içimiz rahat etmiyo
Deleted33000 Burcu81- ay beni anlayan biri çıktı sonunda kız 😂😂😂evet öyleyiz bebeğimde bugün üstte ikinci dişi toplam 4 dişi oldu demekki ondan yemiyir bide kulağı kaşınıyor mu ağrıyor mu cozemedim ama eliyle sürekli kulağını ovalamaya çalışıyor
Burcu81- Deleted33000 ahhh aşko anlamaz mıyım aynı şeyleri yaşıyorum kulağını dişten kaynaklı çekiştiriyordur kulağının arkasına falan dokun eğer ki ağlamıyorsa dişten kaynaklıdır
Burcu81- Deleted33000 aşko geceleri çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyo 😭😭 bi an önce çıksada rahat etsek vallahi çok yoruldum
Burcu81- Deleted33000 hiçbiri iyi gelmiyo artık yaa mama da yememeye başladı ne yapacağımı şaşırdım vallahi😭