gozde314_ 4 günüm var resimde pek belli oomuyor ama ufak silik çizgi çıktı belim çok agrıyo agzım çok kuruyo alt karnımda adet olcak gbi agrıyo sizlerde testime bakarmısınız
kelebegim123 gozde314_ bende 5 gün varken öğrenmiştim ama çizgi belirgindi benim biraz daha Erken gebelik testi mi bu ? Ben erken gebelik testi yaptığımda rahatlıkla çizgiyi görebilmiştim Tam kötü değildi ama ikinci çizgi olduğu belliydi.
yamrr_ars gozde314_ olabilir benim de bu belirtiler var dı gecikmenin yaklaşık 10 gününe kadarda çok sancım var dı çabuk acıkıyordum susuzluk ve ellerim yanıyordu baygınlık hissi geliyordu
suna24 gozde314_ Belirti olmayabilir ben silik ikinci çizgiyi görüyorum☺️Allah gönlünüze göre versin 🙏🏻
gozde314_ kelebegim123 erken gebelik testi belim için dün doktora gttim bana toz ilaç verdi gebelikte kullanılmıyor dedi hamilelik riski varsa kullanma dedi belimden duramıyorum ilacı kullansammı kullanmasammı bilemiyorum ilk hamileliğimdede böyle bel agrım vardı
gozde314_ kelebegim123 ilk gebeliğimide geç öğrendim idrarda cıkmıyordu böyle bel ağrısından duramıyordum negatifi görünce bende kas gevsetici iğneler vuruldum tatile gttim döndüm gene test yaptım negatifti birgün çok siddetli karın agrısıyla doktora gttim 9 haftalık hamile oldugumu öğrenmiştim sükür kızıma birsey olmadı ama çok vicdan azabı yaşamıstım
gozde314_ aslmoms telefonda resim çekerkende çok zorlandım gözümle daha net görüyorum ama telefonun kamerasından göremiyorum
gozde314_ London2334 yarın ilk idrarla tekrar edeceğim yani ilaç kullanmıcak olsam adet gününü beklicem ama dayanalımaz bir ağrım var
London2334 gozde314_ benimde 4 günüm var canım dün erken gebelik yaptım negatif çıktı pazartesi yenileyeceğim bende hakkımızda hayırlısı olsunnnn
gozde314_ London2334 siizn agrınız falan varmı benim çok belim agrıyo yani adet olcagım zaman böyle belim agrımıyor adete 1gün kala az agrım oluyor ağrılı regli yaşamıyorum ben bu agrı acaba fıtıkmı belirtimi bilemedim en azından bilsem ilaç içeceğim
London2334 gozde314_ canım bikaç gün önce sağ kasıkta çok ağrı vardı azaldı şimdi ara sıra iğneleniyor gibi aşırı derecede akıntım var ve belim çok ağrıyor kuyruk sokumundan bel ortasına kadar yanmayla karışık ağrım var gaz var birde kadık ağrım ara dıra ama bel ağrım hep var
gozde314_ Arkadqşlar dünkü yaptığım erken gebelik testi ve ilk idrarla yapılmadı bu sabah ilk idrarla normal kaset test yaptım net olmamakla beraber tekrar bir koyuluk var ama sizin fikriniz nedir.
yamrr_ars gozde314_ kaset testler ben korunmama rağmen kaç defa yaptım hepsi yalancı pozitif çıktı erken gebelik yap