Mom72626 Arkadaşlar saçlarım oturduğum yerde bile dökülüyor kalktığımda rahat bir avuç topluyorum,duşa giriyorum bi dünya,duştan çıkıyorum yine öyle 😢 yatıyorum yasktık saç dolu. Eşim,annem,teyzelerim herkes farketmiş onlar bile söylüyor . Vitamin kullanmıyorum sadece Demir oda fayda etmedi. Tırnaklarım inceldi soyuluyor . Benim gibi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Bugün kaşımın döküldüğünü dahi farkettim 😱😢
MHMA Mom72626 benimde hamileleğimin başında dökülüyordu ama şimdilerde 25 haftalığım durdu. Ben gyno ferro sonal, imom, osteoformula kullanıyorum ama belki onlardan kaynaklıdır bilemiyorum.
tugba_kck_1987 Mom72626 Ahhh ben ilk aylar kel kalıcam saniyodum öyle böyle değil avuç avuç elime geliyodu doktoruma söyledim 3.cu ayımdı sanırım kan ilacı multivitamin magnezyum ve omega 3 verdi 7.ci aydayım şuan bir iki tel dokuluyo tarayınca kurtuldum çok şükür
Mom72626 MHMA bana doktor vitamin vermedi sadece gyna ferro verdi onda da ara verdim mide Ağrısı yaptı diye. Sizin de abartılacak derece mi dökülüyordu