Melike3435 Kızlar selam , bugün beta sonucumu öğrendim. 524 çıktı. İkiz olabilir mi ? İkizleri olanlar kaç beta ile öğrendiniz? 2 embriyo transferi oldum ama acaba mı diyorum 🙈🥲
tatlibiri Melike3435 2 embriyo neye göre transfer ediyorlar bende iki embiryo koyulsun istiyorum ama ilk denemem olacak doktor a söylemem mi gerekiyor
emin1333 Melike3435 ben asilama da oldum 12 gününde betem 180 yüksek çıktı iki gün sonra 370 çıktı 4 gunun sonunda 2200 çıkmıştı ama hiç aklımda ikiz yoktu Altan muyqne oldum kese görünmedi iki gün sonra gittim iki kese göründü ve ben şok oldum beklemiyordum
Melike3435 tahamommy teşekkür ederim 🙏 evet ben de biliyorum çok alakalı değil ama merak ettim ikiz anneleri kaç ile öğrendi diye ☺️
ikizannesiiiiiiii Melike3435 bende 2 katından fazla yükselme olmuştu ikizlerimde çevremde ikiz olabilir demişlerdi doktorumla onunla alakası yok demişti ama ikizlere hamile olduğumu öğrendim daha sonra
buse76 Melike3435 maşallah ikiz olabilir evet ama bu usg de belli olur ancak ben transferin 9. Günü 60 la öğrendim düşüktü değerim 26 haftalık olduk bile ikiz transfer oldum ama teki tutundu🥹🎀😘darısı size olsun inşallah sağlıklı sıhhatli