miraynur Kızlar şehir hastanesinin çocuk doktoru çok övüldü , kendisine randevu aldim ama muayeneye gittigimizde hocamiz yok asistan bakacak dediler , asistan da hiçbir sorumuzu cevaplamadi bombos döndük, neden böyle oluyor bilgisi olan var mi?
sarilale123 miraynur doktor uzman doçent vs olduğunda maalesef asistanları bakıyor, her yerde böyle. Çok önemli durumlarda hocaları ya gelip bakıyor, ya onun geldiği gün çağırıyorlar
annebaliii miraynur hangı doktordu acaba?? 15 temmuzda Fatma hoca var çok ıyı ve çok bılgılı bj hoca bı deneyın her zamanda kendı olur gayette güzel bakar ılgılenır
miraynur sarilale123 ya cok sacma asistanlar dikkate almıyor bakmışken hoca baksin diyoruz ,bir de randevuyu hoca adına aliyoruz bir gidiyoruz asistan çıkıyor
fatmaa45 Hatice_00 soru sorulmuş siz özele takipliyim demişsiniz tmm anladık sizin paranız var Özel’e gidiyorsunuz 😂
htckygsz miraynur şehir hastanesi doktor çalışma cetvelleri var oraya bakıp randevu alın hastane çalışanıyım.Mesela bir uzman doktorun o gün ameliyat günüyse ve poliklinikte randevusu görünüyorsa kesinlikle asistanı bakar.ama tabiki bazı durumlar dışında bazen oldukları halde asistan bakıyor
miraynur htckygsz alıyorum, hastanede olduklari günü denk getiriyorum özellikle yine olmuyor , doktorun odasi farkli blokta bir yerde poliklinikte de adi yazıyor kapıda,odaya giriyorum asistan çıkıyor karşıma ve önemli durumda da hocayı çağırmıyor bu yüzden yeğenime yanlış teşhis koydular asistanlar
miraynur annebaliii Zafer bağcı, aa teşekkür ederim tavsiyeniz için, uzun zamandir iyi bir doktor bulamamistik bir de onu degerlendirelim 🌸
annebaliii miraynur o doktoru hıc duymadım sehır hastanesıne de Ayşegül dıye bj hoca var o ıyıymıs ama ben Fatma goncuden çok memnunum ondan gtmıyorum sehıre
Hatice_00 fatmaa45 bilmediğimi söyledim ayrıcada.gör geç yapincada niye cevap gelmiyor diye ağlıyorlar 😂 övünme degil bu ama sen fesat biri olduğun için fesat anladın sanırım bunuda