eminemirr Merhabalar 27. Haftama girdim haftaya kan uyuşmazlığı iğnesi olmam gerekiyor normalde özele gidiyorum ama iğne çok pahalı gibi şeyler duydum devlette ücretsizmiş yakın zamanda olan var mı fiyat çok mu abartı ona göre devlete randevu alıp 28. Haftamı geçirmeden iğneyi olmak istiyorum ilk gebeliktede 28’de olmuştum ama yıllar geçti fiyatı değişmiştir
elifin_ eminemirr benim kanamam vardı 14. Haftamda vurulmuştum, 2 ay kadar oluyor, iğneye 2500 hastaneye de 1000 vermiştim
gzmnrhal eminemirr 1 hafta önce oldum devlette ücretsiz bencede imkan varsa devlette vurulsan o parayida baska sekilde degerlendirsen daha mantikli olur
brco eminemirr bende özele gidiyoruö doktorum boşuna para verme git devlette yaptır dedi geçen hafta yaptırdım ücretsiz
Yazmelegi_ eminemirr devlete randevu alın sabah erken saate. Doktor kan istiyor öğlen sonu sonuc çıkıyor. Yatış olan yere gönderiyorlar sizi orası da sizden eşinizin kan grubu olan belge istiyor. Ben ehliyet fotokopisi götürmüştüm. Sonra iğneyi vurup gönderiyorlar. Kızımda yatış kısmında yapmışlardı oğlumda acilde
Csas Devlet hastanesinde ücretsiz vuruluyorsun, kan testi alıyorlar onun sonucu negatif çıkınca da iğne için günübirlik yatıştan vuruyorlar şehir hastanesinde bu şekilde.Özel hastanede para vermenize gerek yok. 28.haftada vurulabilirsiniz.
eminemirr Csas özeldeki doktorum her ay yapıyor testi negatif çıkıyor bende ekstra para vermek istemedim zaten herşey çok masraflı onun yerine bebeğin bir ihtiyacını alırım
aysenurr_11 Bende devlette vurdum hatta herhangi bir sağlık güvencem olmamasına rağmen bir ücret ödemedim polikinlikte doktor kan sonuçlarından sonra iğneyi yazıyor gidip acilde vuruyorsun her hangi bir ücrette ödemiyorsun
aysct Özele gidiyorum, doktorum reçete yazdı eczaneden aldım. Bedavaya aldım devlet karşılıyor. İğneyi de sağlık ocağında yaptırdım
kvsronlerr eminemirr eczaneden 500 civarı bir şeye aldım kontrollü olduğum hastanenin acilinde ücretsiz vuruldum