emosduygos buketdeniz19 banada üç çizgi var kız gibi dedi fetal de bende erkek olduğunu öğrendim kıza çok adepte olmuştuk 😅
buketdeniz19 emosduygos aynı şeyi bende yaşadım erkek olduğunu duyunca bi şok geçirmiştim 😂Sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez
ebru_s97 marlam var ama gitmek istediğim doktor çok yoğun hem sıra bulamıyorum hem 16. Haftada daha net olur diye bekleyeyim dedim , aksarayda yaşıyorum
marlam gizalpp bir ay 3 hafta 5 günlük gebesin cinsiyeti erkek adet dönemin kaç günde bir olduğunu bilmediğimiz için 28 gün yazdım eğer değilse söyle tekrar bakim
2cock buketdeniz19 banada 12 haftada yuzde 80 kiz dediler ozelde 15 16 haftada erkek dedi devletteki detayli ultrasonu bekliyorm netlk icin😀
buketdeniz19 2cock ben fetal dna testi ile öğrendiğim için değişme ihtimali hiç yok birde gördük cinsiyetini bizim oğlan sağolsun açıyor her gittiğimiz de bacakları 😂😂utanmadan
mukusrgc bilmemben bana hiç bişi demedi çok yoğun ni doktor açıkçası bende artık sormaya çekiniyorum 😥 ama merak ediyorum çokçaaa