oztakin Selam, bebeğim tam 12 aylık tekrar hamile olduğumu öğrendim. Doktorum yavaş yavaş emzirmeyi bırak dedi. Ama doğduğundan beri emerek uyuyor yavrum. Bu alışkanlıktan nasıl vazgeçeceğiz yardıma çok ihtiyacım var
kurkmantosuzmadonna oztakin biz de şu an gece emmesini bıraktırma aşamasındayız. Biraz zorluyor ama mecburum. Ben karnını iyice doyurup sonra ayağımda sallayarak uyutuyorum. Gece uyanınca da yine su teklif edip emziğini veriyorum.
yineeyeniden oztakin canım önce uyku eğitimi ver memeyi birden kesme bence süt gelmeye devam ediyor ve ağrılı oluyor süreç ben günde 3emzirmeye bir hafta sonra 2ye en son 1e düşürdüm ve tamamen bıraktım ağrım olmamıştı benim bebeğimde emerek uyuyordu bırakmadan önce uyku eğitimini denemelisin
deletedmom43191 oztakin bende 2 ve 3 cocuguma emzirirken gebe kaldim bi anda kestim memeden sabah verdiysem öğlen vermedim oyle bıraktı çocuklarım ilk oğlum 19 aylıktı kestiğimde ikinci oglum 15 aylıktı gebeligimin 4 5 ayındaydım bıraktıklarında
oztakin kurkmantosuzmadonna ayakta sallamayı hiç sevmiyor durmuyor emzikte tutmadı baştan beri napcam ben ya
oztakin yineeyeniden bende 3 kez emziriyordum sabah uyanınca emiyordu mesela onu kestim şimdi biraz su verip kahvaltı yapıyor öğlen uykusunda ve akşam uyurken emerek uyuyor kıyamıyorum da
yineeyeniden oztakin zor oluyor canım bıraktırınca bende üzülüyordum ama azaltıp kesersen ikiniz içinde iyi olur birden bırakmak sanada bebeğede zor geliyor en azından atak gibi ağlama yaşamaz Allah kolaylık versin 💕
deletedmom43191 oztakin benim sütüm kesilmese doguma kadar emzirirdim tabiki emzirmeye devam edebilirsin
oztakin yineeyeniden çok teşekkür ederim biraz hasta gibi bu dönem geçsin iyileşince artık başlarım denemelere
dilan231 Benim iki oğlumda üç yaşına kadar emdi asla bırakmıyorlardı bir tanıdığımız sakıza saçını yapıştırıp göğsüne yapıştır dedi yaptım her açtıklarında öyle görünce kapatıyorlardı bir günde kestim 😂birde salça sürmüştün kokusundan rahatsız olsunlar diye oda işe yarıyor