kurkmantosuzmadonna jalepone Menemen Patates kızartması Sigara böreği Yumurta piyazı evdeki yeşillliklerle Pankek
meri_1 jalepone hamur kızartması , kahvaltılık, yumurta , salçalı sosis,menemen, kızartma yapıp yogurtlayabilirsin ferah olur
Gokturkmom_ jalepone patates kızartması kızartmanın yanında karışık patlıcan kabak olabilir onun yanına domates tirit yapılabilir biber kızartılabilir,haşlanmış yumurta,krep, köfte olabilir
sevval_49 Salçalı az sulu sosis gayet güzel oluyor Patates kızartması Haşlama yumurta Peynirli omlet Sigara böreği Poğaça
jalepone sevval_49 ay bizde sosis kimse yemiyor ya şimdi o yüzden ona hiç girmem ☺️ teşekkür ederim 🤗
jalepone meri_1 hamur kızartması pişi oluyor değil mi ? Ya hiç denemedim güzel bir pili tarifi versenize kesin ben kendim bulsam tarifi kabarmaz 😂
jalepone Gokturkmom_ köfte mi kahvaltı da olmaz ki o ya 😳 bir de tiridi nerden biliyorsun Kastamonulu musun 😂
Havin49_ jalepone domatesli kaşar Popaça Haşlanma yumurta patates kızartması pili Menemen Pankel yani bunalrı yapabilirsin arasından seçip yapabilirsin
jalepone Havin49_ domatesli kaşar ne? Böyle baharatlıyorlar fırında o mu üzerine kaşar koyuyorlar galiba
meri_1 jalepone valla canım çok basit bir tarif var çok güzel oluyo Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı yoğurt 1 paket kabartma tozu 1 yumurta 1 çay kaşığı tuz 3 su bardağı un Malzemeler bunlar karıştırıp merdaneyle açıyorum sonra bıçakla kesiyor eşit parçalara kızgın yağda kızartıyorum çok güzel kabarıyor ve çok yumuşacık puf puf oluyor çok lezzetli oluyor tarif bu yani mayalanması ile uğraşmıyorum genelde
Gokturkmom_ jalepone Vallaha misafir için gayet iyi oluyor köfte ve inan dolu dolu yeniyor kızartma ile çok yakışıyor.Amasyalıyım😍
Havin49_ jalepone domatesleri küçük küçük doğra robottan da geçirebilirsin pişir karabiber pulbiber tuz at karıştır sonra kaşarları üstüne rendele
elifsn23 jalepone sıcak tava olarak menemen mıhlama olabilir Kızartma olarak karışık kızartma (biber patlıcan kabak vb üstü domates soslu) ya da patates kızartması Poğaça ya da pişi ya da sigara böreği Gerisi kahvaltılıklar yeter bence kolay gelsin canım 😊
jalepone Gokturkmom_ ilk kez kahvaltı da köfte duydum gerçekten ama onun yerine kavurmalı yumurta yapayım diyorum o geldi aklıma 😄