ysnnur Bebeğinizin ilk hareketlerini ne zaman nasıl hissettiniz? 18. Haftadayım ve kesin bebeğimin hareketi diyemiyorum ve sabit yerde hissediyorum normal mi? Sağ kasığımda özellikle hep aynı noktada
annekiz6141 ysnnur Normal benım ıkıncı gebelik ben de erken haftalar da karmının altına elimi koyunca hissediyordum şuan 25+6 olduk mesela brnde sağda hissediyorum kafası zaten sağ tarafta vuruyor duruyor vuruyor duruyor kızcem 😂 hatta bunun böyle sakın olması beni garipsetıyor büyük kızım karnımın seklını değiştiriyordu çıkıcak aha diyordum 😂😂🤣🤣🤣
thecinnamon ysnnur benim de böyle oldu. İlk gebeliğim benim de, hissettiğim şeyin hareket olup olmadığından da emin olamadım bir süre, 20. 21. hafta itibariyle biraz daha netleşti hareketler.
dgngr ysnnur ilkte gaz mı bebek mi anlaşılmıyo. 17-22 arası şüphelendim ve 22 den sonra bariz netleşti
parildayanyildiz2 ysnnur 15.haftada sertleşiyordu kendini dayıyor kayboluyordu hemen 18.haftanın içinde yeni yeni minik hareket başladı ama iki gün akşam üzeri bikaç kez hissettim sadece sürekli değil
ysnnur dgngr ya çok garip duygu hani gaz desem değil farklı bir noktada ama hep aynı yerde o yüzden anlam veremedim
hdyeycll_ Bende 13+4 deyim bir kaç gün önce ilk defa 1-2 saniyeliğine karnımda damar atması damar seğirmesi gibi birşey oldu hareket için çok erken bir hafta olduğunu düşünüyorum ama hissettiğim şey neydi anlamadım ilk defa oldu sizce hareket olabilirmi
ysnnur hdyeycll_ olma ihtimali var 1 şantiyeden fazla ettiği temas hissediliyormuş ama işte insan yine de emin olamıyor
parildayanyildiz2 ysnnur benim 2.bebiş olacak bu acemilik geçti ya ondan🤭sessiz bir ortamda sırt üstü uzanıyorum hiç kıpırdamayınca hissettim bende tembel çıktı bu bebiş yoksa hareket etmiyor ya😁
Duygukul ysnnur bende ilk 17 de hissettim eşim de 19 da hissetti dışarıdan tekmesi hissediliyordı şuan 25 haftalık maşallah gram durmuyor ve hep solda benim bebeğim de arada sağa vurursa vurur o kadar ama ayakları soldaymış
adinsmom2 ysnnur oğlumu 16+4 kızımı 16.haftadan beri hissediyorum sanki içerde bişeyler kayıyo pıtı pıtı çok komikler ya