hollyymollyy 17+3deyim nerdeyse 2aydır burnum tıkalı, geceleri nefes alamıyorum horrluyorum 😵💫🥹 ben bu durumu nasıl çözeceğim? hamilelikten kaynaklı mıdır?
Tugbaa-0 hollyymollyy 30.haftadayım ve hala devam ediyor. Okyanus suyu kullanabilirsin temizlemek için çünkü burun içi kuruduğu için kanama olabiliyor
annekiz6141 hollyymollyy Geceleri benımde öyle pufff.. Odanızın nem derecesı yüksekse oda yapar kuzum bende sabah burnumu sılınce hep kanar burnum 🤦♀️
gulanserhat Evet hamilelik döneminde salgı üretimi arttigi için burun hep tıkalı olur benim de hamileleiğim boyunca hep grip gibiydim burnum tıkalıydı doğurunca düzeldi şimdi hiçbir şey yok sizinki de geçici bir durum
emine1309 7+4 günlük hamileyim bende de çok fazla var, akşama kadar klima karşısındayım şirkette hep tıkalı oldu burnum eşimde gece bari rahat et diye hava temizleme cihazı aldı çok ferah çok memnunum 1 haftadır kullanıyoruz
aysblz Büyük cihazlardan alma imkanınız yoksa küçük nemlendiricilerden alabilirsiniz yatarken komidine koyup açıyorum evde klima çalışınca çok kuruyordu hava şuan nemlendiği için geceleri rahat uyuyorum
Bemirbendis Maalesef hamilelikten, 36.haftamdayım. Burun kuruluğu ve tıkanıklığı yapıyor. Özellikle geceleri ağzım açık bir şekilde uyumama sebep oluyor (Hiç de alışkın değilim.) eşim nefes alamıyorsun diye korkuyor artık 🙈😂