begmablaoldu Yşne uyandım ve sabah ettim amaç yok kazanım yok diğer hamileliğimde de böyleydi Bnm gibi olanlara selam olsun 🫡
mom40 begmablaoldu bu yazdığınızın listenin en başına beni yazın. Çünkü sabaha kadar uyuyamıyorum uyku birden gidiyor gözüm birden açılıyor geri yok bazen ayak yanmasından uyuyamıyorum bazen hiçbir şey yokken uyuyamıyorum acaba doğum yaklaştıkça stresten mi oluyor 37+4
iyaabla Bendende selam olsun kızlar durduk yere uyanıyorum geri uyuyamıyorum 29+2 den sesleniyorum bence vücut bebişlerimize hazırlık yapıyor 🥹😻😻🥰
begmablaoldu mervekalkann mervekalkann ya evet işte erkenden başlamasa iyi de deli öpmüş gibiçbir uyanıyorum tamm uyanıyorum
nrylmzm begmablaoldu 13 haftadayım asla derin uykum yok uyu uyan birde saat kurulmuş gibi her gece 04:00 da uyanıyorum sonra uyumak mümkün değil bu durum beni çok yoruyor gün içerisinde de uyuyamıyorum hani hamileler kafasını koysa uyurdu:/
gupse07 begmablaoldu merhabalar hamileliginizin son aylarindaysaniz tamamen normal vucut kendini uykusuzluga alistiriyor bebek dogdugunda birden uykusuz kalmanizi engellemek icin. Butun hamileler yasamistir muhtemelen
ela1128 begmablaoldu off ben yaa bıktım valla erkek enerjisi derlerdi inanmazdım ama 2 saat uyuyup bi uyanıyorum sabah ezanları oluyor tekrar uyumam
begmablaoldu ela1128 ela1128 Bnm de erkek bebek ezan ı duyuyorum düşük tehlikem için Progestan kullanıyordum yeni bıraktım kanama alanım kapanmış ama eğilip kalkmaya korktuğumdan namaz ı da kılamıyorum korkudan
merve588 begmablaoldu bende ramazan boyunca 3 de uyanip 5 de uyuyordum şükür düzeldi gibi gene geceleri uyaniyorum ama uykuya gecis hızlandı
begmablaoldu merve588 deli öpmüş gibi bir uyanıyorum tamam daha önceki gebelikte gün içinde uyuyordum yine etkilemiyordu şimdi çocuk var insan yatıp uyuyamıyor da