pelsn72 Kızlar hiç cinsiyeti değişen oldu mu 12. Hafta da doktor %60 kız dedi . Şıuan 18.haftayız gittim bu hafta yine kız dedi kendinden emin şekile benimde habire karşıma çıkıyor cinsiyet değişenlerin videoları siz yaşadınız mı böyle bir durum nasıl oldu
ruyakb annekiz6141 sizi anliyorum bana da 16da kesin kız dedi 18de erkek kesin dedi hatta pipi fotosu verdi bir sürü 😅😅 yani doktorlarin bu kadar emin konusmalarina da kızıyorum hani şunu diyebilirler bir sonraki muaynede netlestirelim diye ki ben ısrarcı davranmadim da yani cinsiyet için
ARYa143 16 dan önceydi (tam hatırlamıyorum) erkeğe benziyor demişti, değişebilir demişti ama ultrasonu görenler değişmez net erkek dedi 😂 Sonra 16. Haftalarda değişmiş kız dedi 😁😁 Ama detaylı için başka Dr a gitmiştim onda daha emin olduk 😊
annekiz6141 ruyakb ben ilk kızımı 11+6 da ogrendım aynı doktora 14 te gittim kız dedı sonra evıme yakın doktora gıttım oda erkek dedı 17 de işte detaylıda öğrendik bızde 😂🙊
NilVibe pelsn72 bana 16 da yüksek ihtimalle kız dediler. 21 de ayrıntılı ultrasona gittim erkek dediler.
ruyakb NilVibe size yine yüksek ihtimal demişler bana iki ayrı doktor 16da kesin kız dedi 18de erkege döndü bundan sonra çevreme tavsiyem kesinlikle detaylıyi beklesinler cinsiyet için en güzeli yani boşa heves stres hiç gerek yokmuş
NilVibe ruyakb ben haftaya yine gideceğim doktora yine sorcam ayrıntılıdan doktor dedi ama yine de içimde bir kız hevesi kaldı, eğer oğlumsada netleşsin. İnşallah erkekse kızmıyordur bana tabiki sağlıklı olması en önemlisi ama ilk kız deyince bir heves etmiştim.
ruyakb NilVibe ayrıntılıda erkek denildiyse değişmesi çok zor çünkü doktor cinsel organın yapiisna hersegine bakıyor o haftada da cinsel organ oluşmuş oluyor canım kendini yine buna hazırla ama insan alışıyor ya bnde tabiki başta buruklaştim bir oğlum var bir de kızım olsaydı diye heves etmiştim ama şükürler olsun Allah aratmadan veriyo ya o bile nimet tek dileğim artık sağlıklı olması
pelsn72 @NilVibe ay hade hayrlısı inşallah doktorumuz ilkinde az bir ihtimal demişti son muayene de kesin kız dedi ihtimal işin içine girince tereddüte düştüm hep karşıma öyle şeyler çıktı