NilVibe 060436 hergün hissediyorum günde 3-4 kez, sadece bir gün geç hissettim. Ama onu hissetmek için tatlı şeyler yiyorum 😀 inş gebelik şekeri falan çıkmaz. Sertleşme de sabah sırt üstü buluyorum kendimi bazen o zaman oluyor sanırım bebek bir noktaya toplanıyor.
060436 NilVibe o bir noktaya toplanma benimde oluyor sabahları çok hareketli bide gece uyumadan gün içinde sürekli ayakta oldum için pek hisetmiyorum sanırım Yarım detaylı ultrasyon var cnm dua et bana 🤗💙🤲
rozcans NilVibe temmuz son haftası, ağustos ilk haftası gibi olacak doğum. henüz zorlanmaya başlamadım, ikinci gebeliğim. çoğu şey hazırda var zaten sadece cinsiyet farklı olduğu için ufak tefek kıyafet alışverişi yaparım yeterli olur🤝😊
NilVibe rozcans şanslı bebek kurulu bir düzen, tecrübeli bir anneye geliyor 🌸 sağlıkla gelsin inşallah ❤️🥰
hard NilVibe güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum evet 2 oğlumda da bulantı hiç bilmedim ama kızım bni baya zorluyor hala devam ediyor 20 hafta 2 günlüğüm ilaç kullanmayınca sürekli halsiz ve bulantı oluyor oğluşlarım da sürekli gelip gelip karnımı seviyor ve prenseslerini bekliyorlar sağlıcakla alalım hepimiz inşallah 🩷☺️
fkurtba NilVibe 25+4 olduk biz de zaman aşırı hızlı geçiyor alışveriş konusunda aldıklarım olarak liste yaptım ki ne eksik daha iyi görebileyim diye unutup eksik veya fazla almamak adına onun dışında arada belime ağrılar giriyor o biraz zorluyor onun dışında iyi gibi geçiyor heyecanla kavuşmayı bekliyoruz😍tüm anneler için sağlıklı hayırlı doğum diliyorum sağlıcakla kavuşalım inşallah ✨
NilVibe fkurtba Allah sağsağlim kavuşmayı nasip etsin inşallah 🥰❤️ listenizi bizimle de paylaşır mısınız uygunsa 🙏
susamli8 ntgctsn aynı haftadayiz bez yağ bı kaç zıbın haric daha hicbirsey almadım 😂 neyi bekliyoruz ki acaba
NilVibe fkurtba maşallah 9 aya kadar yapmışsınız. Bende sadece bir hastane çıkışı bir tane bir aylık 3 tane 3 aylık zıbın var başkada yok 😀
fkurtba NilVibe zamanla alınır eksikleri zaten bebişlerin asla bitmiyor ben de çabuk büyüyorlar mantığı ile çoğu kıyafetini 6-9 ay aldım da yenidoğan 03 az kalmış onlardan tamamlamak lazım işimiz çok tatlı telaşlar🫠😂
elifin_ NilVibe benim de sizin gibi henüz hiçbir şey almadım 😅 30 dan sonra almak mantıklı geliyor bana. Zaten çok bir şey almayacağım, bir doğsun boyuna kilosuna bakayım ona göre alırım dedim. Bir hastane çıkışı 2-3 adet tulum yeter gibi geliyor zamanla alınır nasipse
NilVibe 060436 ayy çok heyecanlı detaylı ultrason. Bebişinin yüzünü göreceksin 🥰 inşallah her şey yolunda gidecek kuzum, Allah sağlıklı, sıhhatli, sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
060436 NilVibe amin inşallah kuzum çok heyecanlıyım bugün bakalım nasıl olucak güzel duan için çok teşekkür ederim cnm benim 💙🤲🌸