nurseymanurr Kolonya, çikolata tarzı 40 Mevlüt veya doğumda dağıtacağınız hediyeliklerinizi kaç haftalıkken yaptırdınız?
Rabiul nurseymanurr kızımda erkenden halletmiştim oğlanda şuan 34 haftalığım daha yaptırmadım bir an önce yaptıracağım ama
ozlemmm93 nurseymanurr 27 haftalıkken falandı sanırım atlı karınca almıştım hediyelik 33 haftaya giriyorum çikolata Kolanya almadım daha 😊 35 ten sonra almayı düşünüyorum
rumeysa_ttkrky16 Magnet düşündüm mevlit için dağıtmalik çikolata yaptirmxam kabini saklayacak değiller isim tarih yaziyo kağıt da olsa atıyorlar gidiyo bu yüzden böyle düşünerek vazgeçtim çiklattan
slndmrc Haftadayım lavanta keseleri hazırlıyorum 50 kadar oldular, 100 e tamamlayacağım :) Bir de isimli çikolata yaptırdım bu hafta o kadar
fatgume 29 haftalığım arkadaşım yapacak gönderecek alçıdan magnet ama çikolata yaptırmak istemiyorum yiyip atacaklar zaten normal çikolata ikram ederim belki
aybike2212 nurseymanurr kızımda magnet yaptırdım diye oğluma da magnet yaptırdım belki birde çikolata yaptırırım diye düşünüyorum 29+4 haftalığım dün geldi daha pazartesi sipariş vermiştim