ayseguldm Miracle_1 iki gebeliğimde de tek seferde hamile kaldım. Mümkün. İlk gebeliğimi Reglimim ilk gününden tam 14 sonra İkinciyi de reglimin ilk gününden 12 gün sonra diye biliyorum.
fatmaa51 Miracle_1 malesef kürtaj oldum o hamileliğimi çünkü bir önceki düşüğümden hemen sonra hamile kaldiğim icin oda saglıksız oldu tek bi kere iliski oldu ama Allahın işi hamilelik olmus aslında o an istememiştim
sakaryamm54 Miracle_1 28 gün adet döngüm adetten 1 hafta sonra tek ilişki ile hamile kaldım ayrıca ilişki sabahı ella hapta almıştım ama geleceği varmış 29 haftalık oldum 😊
Miracle_1 sakaryamm54 ne güzel sağlıkla kavuşun inşallah umarım bende güzel haberi buraya yazabilirim 🙏🏻🥹
zgece Miracle_1 iki bebeğime de tek ilişkiden kaldım o yüzden günlerini bilirim pcos hastası olan biri olarak mucize gibi bişey
meklc Miracle_1 inanın hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️ düşünmediğim için de hiç takip etmedim 🥹 Süpriz şekilde karşıladı geç de öğrendik
Blue_Butterfly Miracle_1 mümkün ben tek ilişki ile hamile kaldım tamda yumurtalama gününe denk geldı ve eşim direk bana hamilesin dedi 🤣 şaka gibi ama gerçek
Miracle_1 Blue_Butterfly ne güzel sağlıcakla büyütün inşallah belirti olmuş muydu eşiniz nasıl anladı 😊
Blue_Butterfly Miracle_1 yani bilmiyorum ki o hissettiğini soyledı o kısmı anlamadım Benım belirti kasık alt karın ağrılarım oldu daha kalp atışını duymadım RABBİM isteyen herkese sağlıklı bi evlat nasıp etsin inşallah