zlmkcc Arkadaşlar 27 yaşındayım 2 aydır adet olmuyorum . Hamilelik şüphesiyle dr a gittim ultrasonla baktı değilsin dedi bhcg de 0 çıktı adet söktürücü yazdı bittiler ama kasık ağrısından ve meme ağrısından mahvoldum napmalıyım daha önce yaşayan oldu mu
superstar_00 zlmkcc Maydanoz suyu kaynatın yeşil suyu çıkana kadar bir bardak için sonraki gün tekrar kaynatın aynı şekilde inşallah faydasını görürsünüz emzirme döneminde 14 ay adet olmadım bu forumda biri önermişti bunu yapıp adet oldum.
Eboz zlmkcc bende bekarken evli iken de 3 ay hatta bekar iken 5 aydır olmaidigimi bilirim hep söktürücü verirdiler soğan maydanoz suyu içerdim hep şükür bebegimde oldu ama kan tahlilinde bir sikinti yok degil.mi
iremm00 zlmkcc cnm bende söktürücü içtim 10 gündür olamıyorum 1.5 aydirda korunmuyordum acaba bir ihtimal tutmuş olabilirmi aynı batma ağrı kasık larda çok kötü
zlmkcc Eboz bhcg dışında bi kan istemedi benden benimde 3 yaşında bi kızım var ilk defa o kadar uzun sürdü
Eboz zlmkcc kesin dimi bebek yok benim.kızıma hamilemisim regl olmadım test ettim cikmadi maydonoz suyu içtim megerse bebek varmış geç dollenme olmuş kese bebek sonra çıktı ultrasonda
zlmkcc iremm00 valla bende de durum aynı doktor bekle dedi ama öyle de bekleyemiyorum içim içimi yiyor
iremm00 zlmkcc ben enson 1.5 ay önce gidip kan vermiştim tarlusal verdi kullandım halen yok gelen giden ama ani kramp ve batma hissiyatim çok akıntım da çok arttı 4,5 kezde korunmadim bilmiyorum ya