neseee_ yamrr_ars sanırım adetiniz ilk geciktiğinde test yaptınız 12.günde böyle olması hangi laboratuvarda olursa olsun böyle düşük çıkması normal değil umarım dış gebelik değildir kimyasal daha az hasarlı oluyor bu tür gebeliklerde benimde başıma geldi biliyorum üzülmeyin bunda da vardır bir hayır umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik süreci geçirirsiniz
yamrr_ars neseee_ çok teşekkür ederim geç döllenmede olabilirmiş öyle bir umudum da var hayırlısı neyse o olsun inşallah
neseee_ yamrr_ars geç döllenme olmuş olsaydı beta düşmezdi🥲siz kendinizi en kötüye hazırlayın sonrası büyük bir yıkım oluyor ama inşAllah sağlıklı bir gebeliktir
26oz yasewin hayırlı olsun maasallah kasik agrisi veya adet belirtisi gibi bir belirti oldu mu, bende istiyorum cumartesi test yapacağım inşallah bende pozitif görürüm dua edin ne olur
yasewin 26oz canım aşır göğüs hassasiyeti ve aşırı gaz var onun haricinde hafif kasık ağrısı. İlk gebeliğimi öğrendiğimde kasık ağrım vardı bunda yok o sonradan düşük oldu ama nasip değilmiş
Kucukmeleg-bklyrm3480 yasewin canım bende senin gibiydim daha sonra tatile gittik kafamdan attım o ay hamile kaldım inan ki doğru diyorlarmış başıma geldi anladım
26oz yasewin anladım, benimde gaz var gogus hassasiyeti var , kasik agrisi aniden giriyor birden çok fena sonra geçiyor. Test yapmaya korkuyorum adete 4 gün var..keşke bende mutlu haberi alsam
Mahbuss yasewin canım göğüs ağrın koltuk altına doğru dokununca mi oluyor. Yoksa hareket edince de sızlama var mı
yasewin 26oz yaa inşallah alırsınız bi test yapsanız🥲 bu arada her ay hayal kırıklığına uğradım düşüğüm var ennn zor süreçteyken nasip etti allah ümidinizi kaybetmeyin takıntı haline geliyor kendimden biliyorum🥲