Papatyam02 Gulcan_b ben aşılama ile hamıle kaldıgım ıcın dırek 14. Gun kan vermıstım ama hıc bır belırtı yoktu aksıne regl sancılarım baslamıstı ıyle ogrendım
20232026 Gulcan_b ikinci gebeligimde pek fark edemedim çok erken öğrendim ama sık idrara çıkmak dikaktimi çekmişti acaba mi dedim yani ama ilkinde uyku ve yine aşırı sık idrara cikmakdi
Seda_nur4760 Gulcan_b yataktan kalkarken kasıklarım yanmıştı böyle sızlamıştı o zaman anladım ertesi gün test yaptım pozitif 😂 gün sayıyorum selametle doysun inşallah 🌸
saturn0908 Hiç bir belirtim yoktu olmadı da hatta mide bulantım da olmadı bir 9 hafta gibi 1 haftalığına oldu o da nadir kusmalı geçti Şuan 30 haftalığım hâlâ aman aman öyle bir sıkıntım yok sadece yeni yeni bacak ağrıları başladı o kadar 😂
zuloss Gulcan_b benim içime doğmuştu 😂 bir belirti de yoktu günüm de geçmemişti ilk gebeliğimde ama eşime ben hamileyim baba oluyorsun dedim vahiy mi geldi sana demişti 😂
emir05 Gulcan_b koku ve ağzımın içi böyle degısık bır tad vardı. Kahve ve çayı delı gıbı içen ben yok ya canım ıstemıyor demıstım arkadaşlarım kesın hamılesın dedıler o ay bana.