bussraaaeewc bende kaç gündür test yapıyorum hep gölge çıkıyor bu gece de rüyamda hamile olduğumu gördüm demekki değilim çünkü rüyalarımın hep tersi çıkar sabah yine test yaptım o panikle belki bi umut vardır diye kocaman negatif bizim için dua edin 🤲🏻
clementine16 Gulcan_b pcos gerçekten genel sağlık için çok etkileyen bir hormonal rahatsızlık ben çok uğraştım pcosla
aslmoms Aşırı şişkinlik. Normald eolmayan birşeydi. Birde ellerim yara oldu. Beş yıldır kalıcı oje yapar yaptırırım birşey olmadı. Hamile kalacağım ay alerjim oldu. Tüm ellerim yara içindeydi.
aslmoms Gulcan_b erkek ya anasını kıskandı demek 😂😂 ben ve çevrem gerçekten şaşkınız. O yaraları görseniz sizde şaşırırsınız. Alakası yoktur dicem de 5 yıldır aralıksız yapıyordum.
leblebi_ Gulcan_b ilişki sırasında regl sancısı gibi bi ağrı oluyordu normal olmadığını fark ettim 3 gün gecikmişti aklımda kalmasın diye test yapmıştım 🥲
Gokturkmom_ ladydaisy çift taraflıydı sürekli ağrıyordu nasıl tarif etsem bilemedim,normalde adet ağrısı çekmem ama ondan daha yoğun bir ağrıydı bi kaç gün aralıksız geçmemişti.🫡
ladydaisy Gokturkmom_ sağlıkla büyütün 💚. Ben de belirti arıyorum kaç gündür. Regl benzeri ağrım vardı günlerdir dün azaldı bugün hiç yok sadece sol kasık ve vajina tarafında ağrı hissediyorum. Hayırlısı
Merveemctgcl Gokturkmom_ merhaba şuan aynı durumu yaşıyorum ara sıra şiddetli bel ağrısı ve kasık ağrısı oluyor çift taraflı karnımın ortası da dahil adetim için daha erken olduğunu düşünüyorum dün de ikindi ve akşam vakti iğne ucu kadar kanlı akıntı geldi ne zaman test yapsam çıkar acaba
rmy1 Gulcan_b kasık ağrısı baygın gibi uyuma hissi ve her sabah uyandığımda inanılmaz tuvalete sıkışık uyanıyordum anladım sonra zaten ben hamileyim dedim test yapmadan