aycicegi22 Tüp bebek oldum 6 haftalık tüp bebek doktorum aspirini kesti. Yakınımda kontrole gittiğim kadın doğum doktoru aspirin devam bide kan sulandıcı iğne ekledi. Enox 4000. Tüp bebek doktoruna danıştım hayır gerek yok dedi. İki arada kaldım
aycicegi22 aycicegi22 2 gebelik kaybım var ikincide kan sulandırıcı kullanmıştım. Genetikte mthfr mutasyonu var tüp bebek doktoru da hematoloji de onun pıhtılaşma yapmadığını söylüyor. Bağışıklık baskılayıcı kullanıyorum şuan farklı olarak.
buse76 aycicegi22 ben tüple kaldım en baştan veri kan sulandırıcı devam 4 binlik 26 haftalık oldum doğuma kadar devam iğne bebeğe giden kan akışını daha hızlandırsın yavaşlatmasın bebek beslensin diye veriyor doktorlar bebeğe giden damarlar tıkanmasın diye tedbir amaçlı veriliyor
1_prensesannesii aycicegi22 ben 8. Haftada kanamam olunca bırakmıştım aspirini de ondan bir hafta önce bırakmıştım 15 haftalığım hala da kullanmıyorum
Gks_01 aycicegi22 benim herhangi bi pıhtılaşma problemim yok yani test vs yaptırmadım bu konuda ama önlem amaçlı tüp bebek doktorum corasprin kullandırıyor hiç iğne şeklinde kullanmadım . Arkadaşımsa iğne şeklinde kullandı kalp atışından sonra bıraktı her doktorun ilerleyişi farklı oluyor
aycicegi22 Gks_01 bana da kalp atışından sonra biri bırak dedi biri bi tane daha iğne ekledi🤦🏽♀️ iki arada kaldım
buse76 aycicegi22 evet tedbir amaçlı verdi doktorum pıhtılaşma yok eğer sizde pıhtılaşma varsa kesinlikle kullanmalısınız doktorla iyice konuşun bu durumu
aycicegi22 buse76 o değer pıhtılaşma değil diyor iki kez yazdım endişeliyim diye, öyle bir durum yok kullanmayınız dedi
emir1885 Benim 2. Tüp bebek 1. De kan sulandırıcı iğne kullanmıştım 2. De verilmedi ama ilkinde preklempsi yaşadığım için şimdi coraspin kullanıyorum
3kedili2bebekli aycicegi22 beni tüp bebek doktorum artık kadın doğum takiplisin diye kadın doğuma yonlendirmisti ve iğne ilaç kullandım ama her gebelik farklıdır hangisi içinize siniyorsa onu yapın
aycicegi22 3kedili2bebekli şuan ikisi arasındayım tüp bebek doktorum gebelik takibi yapmıyor diye başka doktora geldim ama arada kalmak çok zormuş