3oglanannnesi ikizannesiiiiiiii ilkinde 23 haftalık İkincide 17 haftalık girdim bunda 27 olduk daha girmedim şükür
aisenuraksu ikizannesiiiiiiii 32. Hafta da kontrole gittim . Doktoruma NST ye bağlanmayacak misiniz dedim ,ben 36 dan önce bağlamıyorum dedi . İlk defa duydum bu kadar geç bağlayan. Tuhafıma gitti
fatma102 ikizannesiiiiiiii 33 ye girdim devlet 32 dede özel de girdim ama o haftalar bence küçük nst sıkıntılı diye kaç defa yaptılar aynı gün
powerpuffgirlss ikizannesiiiiiiii eger agri sizi yoksa 34 de bagliyolar bazen 32 de de baglayabiliyolar agriniz varsa soyleyin ondan kaynakli erken baglarlar
ikizannesiiiiiiii Şimdilik bir şikayetim yok o zmn daha da ilerleyen haftalarda bağlanırım sanırım gebelik şekeri var sadece
esme3066 İlk gebeliğimde 42+5’ e kadar nst falan görmedim 😃 doğururken bağladılar sancılarım sırasında. İkincide 36dan sonra her hafta gireceksin dedi. Bi kere girdim. Sonrasını salladım biraz. Şu an 37+5im. İnşallah 38+5te doğurucam
esme3066 ikizannesiiiiiiii evet😃 doğumumun kendiliğinden başlaması için doktorum da bende baya sabırlıymışız😃
mlsdd ikizannesiiiiiiii 2 gün önce girdim, 32+0dım. Normalde biraz daha beklerim ama çalışıyorsun hep ayaktasın görmek istedim dedi
zehea ikizannesiiiiiiii sanmıyorum 32 den sonra genelde hatta bazıları daha geç ben 33+2 bugün bağladı beni