eyni 5 yaşında kızım elinin üstünde iki tane siğil var asit kullandık ama geçmedi sizin oneriniz var mı
fgormez eyni benimde vardı o kremler falan hiç fayda etmemişti bende küçüktüm 6-7 yaşında annem cildiyeye götürmüştü Dr uyuşturup yakmıştı tamamen geçti başka da kesin çözümü yoktur
kvsr1603 eyni benimde çocukken vardı en sonunda doktora gittim bir oje gibi birşey verdi onu sürdüm sürekli geçti sonunda birdaha da çıkmadı çok basitmiş yıllarca öyle beklemişim
sibel3329 Siğil duaları var. Bi araştırın. Yapanlar hiç bi ilaçla geçmedi. Duayla hemen geçti diyorlardı
fgormez eyni bana çok okundu üflendi de bu arada hocalara da götürmüştü annem ama tabi ki geçmedi yaktır kurtulsun canım çocuk😅
sarilale123 eyni sabah akşam sürdüm ben . böyle kuruyor gibi oldu banyo yaparken yumuşamıştı,tırnak makası ile çocuk anlamadan orayı kestim sonra bir daha büyüyor gibi oldu tekrar sürünce geçti. şu an hiç yok tamamen geçti
champanne Ben kücükken 1 tane çıkıp tüm parmaklarıma yayılmıştı krem jel solüsyon hiçbiri fayda etmedi en son bi teyzeye okuttuk bikaç ay içinde geçti. İlaçlar fayda etmiyosa öyle birini bulabilirseniz dua çare oluyor