pinooooo Tek benim mi böyle 5 ay oldu sürekli kusma bulantı halsizlik ilk gebeliğim de böyleydi çok sıkıldım artık
sudeli4 pinooooo bende öyleydim 27. Haftama girdim hala dün gece bile kusuyordum ve sürekli mide yanması su içsem çıkarıyorum yoruldum bende hemde coookkkkk
bsrelif 24 haftalık oldu aşırı mide yanması var sanki acılı baharat yemiş gibiyim yada maraton koşturmuş gibi yanıyor midem göğsüm yemek borum çok vahim durumdayım ahey ahey gene buna da şükür 3 aylık olana kadar öldüm öldüm dirildim
sadece1selda @pinooooo 18 e kadar kustum sonrasında bel bacak ağrısı basladı 33 oldum nefes alamıyorum zaten ağrılar cabası bazen etrafımda doğurana kadar çalışanları gördükçe bu hamilelik bir tek bana mı zor geliyor diyorum 🥲
dilanarpa Ayyy vallah bende çok kötüyüm kusmalarim gittikçe çoğalıyor 5 ay oldum ama bir kesinti hiç olmadı bir yandan midem ekşimesi oluyor çok zor geçiyor hamileliğim 😭😭😭
pimpirikliana pinooooo bende öyleyim ikinci hamileliğim ilkide bundan kötüydü 😔bulantı kusma mide yanması. Tansiyon şeker yok yok resmen 😔Hiçbir belirtisi olmadan hamilelik geçirenlere inanılmaz özeniyorum 🫠