bahardurum Magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz ocean alacaktım ama eczacı gerek yok sağlık ocağında magvital yazıp kullanabilirsiniz dedi. Aranızda kullanıp da memnun olan var mı?
bbaskal bahardurum Ben ocean kullanıyorum gebelik öncesinde de kullanıyordum zaten gebe kalınca doktora sordum bir zararı var mı başka bir magnezyum mu kullanayım diye ama kendisi bununla devam edebilirsin dedi bana iyi gelen tek bu çok aşırı bacak ağrılarım oluyor benim
donovan26 bahardurum ocean aldım memnunum düzenli içiyorum beni ağlatan kramplarıma iyi geldi içinde magnezyumun 3 farklı hali var ekstra gerçekçi rüyalar gördürüyor😃🤌🏻
serapbttl bahardurum nutraxin magnezyum complex+b6 kullanıyorum gebelik öncesinde de şimdide kullanıyorum magnezyumun tüm formu var adım attırmaz ağrıma iyi geliuor hiç yürüyememek yerine akşama kadar idare ediyorum 🙈
bahardurum bbaskal eczacı bebeğe giden bi vitamin olmadığı için sadece kramp için sağlık ocağına yazdırın deyince almadım bende
pinkolojii bahardurum magnimore plus kullanıyorm 900 tl verdim 😢 kasılmalarıma, gece uyku düzenime çok iyi geldi.
Snowel bahardurum bende ocean extramag içiyorum akşamları uykudan 1 saat önce falan,iyi geldi daha rahat uyuyorum
aydera bahardurum magneral kullanıyorum depolarda yokmuş sanırım değiştiricem migrenim var magnimore pro çok iyi gelmişti sanırım ona geçerim
cyj Magnezyplus kullanıyorum bende. Eczacılarda olmuyor genellikle siparişle getirtiyorlar bana baya iyi geldi