irmb Kızlar 28+2 haftalık hamileyim 28 haftaya girdiğimden beri bebeğin hareketleri seyrekleşti hareket ediyor hıçkırıyor ama böyle sert ve sürekli değil sizlerin de öyle mi ? Hiç hareket etmesem doktora gidicem ama ediyor ama seyrek
busu1 irmb benimde oldu 29da azalma sonra normale dondu sonra yine azaldı falan derken 31 haftalık oldum oluyor yani 3 kere de doktora gittikm orada haraketli çıktı
bmk2868 irmb bende suan 29+2 yim benimde 27/28 haftalikken bir ara dediğiniz gibi oldu cok güçsüz ve cok az hareket ediyordu ama sonra düzeldi şuan elhamdülillah gayet hareketli bazen canımı acıtıyor :)
irmb busu1 alla alla neden oluyor ki acaba insan tedirgin oluyor gerçekten sonradan normale döndü mü peki ?
biriciginannesi 27 haftada benimde öyle sanki hareket ediyor etmiyorum karışık hıçkırık hissediyorum ama tekmelerinde güçsüzlük var sanki sert vurmuyor
busu1 irmb Suan 2 gündür normal ondan öncesi azdi mesela bence pozisyon ve bebeğin keyfi ile alakalı bende hep korktum doktora gittim hatta sertleşme olup erkenden Nst bağlandım ama hamd olsun birsey yoktu çoğu keyfinden
irmb busu1 aman çok şükür sağlıklı olsunlarda yarın da bakayım duruma göre bende gider bir görürüm teşekkür ederim ☺️
irmb bmk2868 o zaman normal ya tedirgin olmamak lazım da işte yinede danışmak istedim inşallah benimkide hemen normale döner