bsag_23 On beş gün önce testlerimde hiç sıkıntı yoktu ancak vitamin içmeye başladıktan bi kaç gün sonra alt 60 ve diğer karaciğer enzimlerimde artış oldu bu durumu yaşayan var mı
Pikachununannesi bsag_23 benim de artış olduğu için doktorum multivitamini ve prizin bulantı ilacını kesti 🥲11.haftadayım.
Sevgiiss bsag_23 ben yaşadım bu yüzden iki gebeliğimde de hiç vitamin kullanamadım vitaminleri kesince normale dönüyor
Elya611 bsag_23 d vitamini benim de karaciğer enzimlerimi yükseltmişti doktorum dahiliyeye yönlendirdi ve vitamin ilaçını kesmiştik kullanmadım düzeldi
gizemturgutt bsag_23 dün kan verdim ALT 140 AST 106 çıktı çok yüksek kadın doğum doktoruma attım dahiliye uzmanının takip etmesi gerektiğini söyledi
bsag_23 Pikachununannesi benimde 15 gün daha kullan sonra tahlil yapalım dedi ama öncesinde bi sıkıntı yoktu umarım düzelmiştir sizin
Pikachununannesi bsag_23 Çarşamba günüydü kontrolüm. İki hafta sonra tekrar gitcem o zaman belli olur herhalde. 44 çıkmış benim de.
Sevgiiss bsag_23 onu bilemiyorum canım ben hep kesmek zorunda kalmıştım doktorun vardır bir bildiği sen dinle doktorunu