ozlemyilmaz60 Bugün 36+1 im 3. Gebeliğim haftaya Salı günü kontrolüm var herhalde doktorum o zaman tarih verir diye düşünüyorum siz aldınız mı kaç haftalıksınız ne zamana tarih aldınız 😍
serius ozlemyilmaz60 ayy 35+2 yım. Doktor 38 de alırız dedi ama sabahtan beri dipten vuran hafif sancılarım var Makata vuruyo . Dr a gitmeye korktum uzanıyorum :/
smnkl 16 nisan sezeryan günüm 🤩 3.gebeliğim ama ikisinde genel anesteziyle oldum bunda kararsızım doktorum spinal öneriyor spinal nasıl bilen var mı nasıl geçiyor ??
asaf_ smnkl sakin spinal olma bel ağrısı ve zonklaması kesinlikle geçmiyo kızım nerdeyse 4 yaş olcak hala bel ağrısı çekiyorum
enm Bnde pazartesi sezeryan olcak ama korkuyorum hangi sezeryan şekli olcamı bilmiyorum sizce ne yapmam gerekli
asaf_ enm bende pazartesi genel olucam ilki spinaldi hala belim ağrıyo genelde sadece 1 saat daha geç uyanıyosun belki ama sonrası rahat en azından
smglyrk Ben iki doğumu da epidural oldum kızlar Spinal olacaksanız oturur vaziyette uyumanız lazım yatar pozisyonda olduğunuzda omurilikinize kadar anestezi yayılıyor baş ağrınız çok oluyor