hulyakn ozlemmm93 cok sevindim. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bize de nasip olsun inşallah
hulyakn birmesele gittim canim. yine beta istedi. 25 cikti bu kez. biraz yavas iniyor. sıfırlanmasini bekleyecekmisiz. bazen bir iki hücre sabat ediyormuş böyle. 😥
birmesele hulyakn benim ilk gebeliğimde 3 aylıktı neredeyse 3 ay sonra sıfırlandı canım , sabır o da sıfırlanacak inşallah hayırlısıyla kucağına tez zamanda bebişler alırsın
Perim2 hulyakn kasımda kimyasal gebelik yaşadım hala deniyorum ben henüz gebelik oluşmadı umarım sizin tez zamnda olur
ogretmenblg Selam hanımlar son adet tarihim 26 Şubat 3 Günlük gecikmeyle Beta hcg 49.81 5 günlük gecikmede 72.17 sizce artar mı sağlıklı ilerler mi yoksa yoksa kimyasal yada dış gebeliğe dönebilir mi böyle bir durum yaşayan var mı ?
mervekaraoglu Ben 20 ile cumartesi günü öğrendim pazar akşam kanamam başladı kan verdim 47 çıktı ama kanamam durmadı adet oluyor gibiyim pazartesi sabah yine gittim 58 çıktı kimyasal mı oluyor bu durum kanama olmasına rağmen yükseliyor ben hiçbir şey anlamadım