hulyakn 3 gündür yaşadığım heyecan bugün yaşadığım kanama ile sona erdi. Kimyasal gebelik olduğu söylendi acilde. Kimyasal gebelik sonrasında gebe kalanlar var mı? Ne kadar süre sonra gebe kaldınız paylaşır mısınız lütfen?
Melike3506 hulyakn geçmiş olsun. Allah hayırlısını ve sağlıklısını size de versin inşallah. Ben kimyasal gebelikten 6 ay sonra gebe kaldım
birumut_ hulyakn ilk kimyasalımdan 6 ay sonra hamile kaldım gene kimyasal oldu 1 kere adet oldum şuan beklemedeyim Dpo 8 ama içimde gene olmadı leysş var burada çok sordum çok okudum kimyasalın peşine adet görmeden hamile kalan
ayyaysun ben yazın iki kere geçirdim hcg 18 di ikisinde de adetle sona erdi. şu an 12 haftalık hamileyim
hulyakn ayyaysun ay çok sevindim adına arkadaşım. sağlıkla gelsin inşallah. allah bize de nasip etsin. benimki de dün 29.6ya yükseldi ama bugün kaybettik ne yazik ki
ayyaysun hulyakn teşekkür ederim inşallah size de nasip olsun en kısa zamanda .. aslında çoğu kadının yaşadığı bir şeymiş bu bazıları fark etmiyormuş bile bi de kimyasal gebelik geçirmek tüplerinizin açık olduğu anlamına geliyor, bu da iyi bir şey …
Feyzanne_ hulyakn merhaba sizinle adet tarihimiz aynıydı sanki sizi hatırladım. 25 mart çarşamba 80 çıkmıştı beta. Bugün 69 çıktı
hulyakn ayyaysun 3 ay once tüp bebek denemistik. tutmadi. rahim filmim çekilmişti. tüplerim açık rahim şekli tamamen normaldi. AMH 0.9′du. yine de dogal yolla gebelik gerceklesti. umarim yeniden olur çünkü tup bebek surecim cok agir gecti benim… 😔
hulyakn Feyzanne_ umarim daha kötü bir tablo olmaz canim. ama daha ilerlemisken kaybetmektense en başında olmasi hayirlidir diye teselli ediyorum kendimi. benim adetimin baslamasiyla düşük gerçekleşti. rabbim sana gostermesin inşallah
yamrr_ars Feyzanne_ ne kadar gecikmen var şu benimde düşük çıktı biri özel hastanenin yüksek devletin düşük
bozkurtttt Yaşadığım hüznü tahmin ediyorum.10tane de doğursan ‘nasıl olcaktı acaba’ hissi hiç geçmiyor.İlk gebeliğim kimyasaldı.3ay sonra tekrar hamile kaldım şuan 6yaşında oğlum ☺️ şimdi 2.ye hamileyim.düşüğün ayağı içerde kalır der eskiler 1ay dinlen sonra tekrar dene🌸
hulyakn bozkurtttt allah uzun sağlıklı omurler versin. teşekkür ederim canim umut oldun kalbime. allah bize de nasip eder inşallah
hulyakn zeynepctk hay maşallah. 3 çocuğunuz mu var ne mutlu! allah uzun sağlıklı ömürler versin inşallah
zeynepctk hulyakn yok sonrasında farklı sebeplerden düşüklerim oldu. Bir tane bebeğim var şimdi yine hamileyim Allah nasip ederse 2. Olacak
zhrrmom hulyakn kimyasal gebelik tamamen bir hormon yükselmesi kaybettiğiniz birşey yok üzülmeyin. Tam tersine sevinmelisiniz doğal yollarla gebe kala biliyorsunuz🤗 benim dr. Böyle söylemişti. Bende kanama bittikten sonra hemen hamile kaldım 🤗 hemde 1 kere denemede .
hulyakn zhrrmom nasıl mutlu oluyorum bu hikayeleri duyunca… allah sizden razi olsun. içimize su serpiyorsunuz