aysese7 İndirekt coombs pozitif çıkmış doktor bebeğin kan uyuşmazlığından etkinemiş olabileceğini söyleyip perinotolijiye yönlendirdi başına gelen var mı endişelenmeli öiyim
keleebeeekkk aysese7 ilk gebelikte bende de çıktı başna hastanede verdim negatif çıktı lab nedeniyle olabiliyor başka hastanede tekrarla
Prensesmom_ aysese7 kan uyuşmazlığım var eşimle 2 tane kızım var 3 uncuye de hamileyim . 28 inci haftada rohagram iğne vurulcam
aysese7 keleebeeekkk yanlış da çıkmış olabilir diye tekrar kan istedi ama perinotolojiye sevk edeceğini de söyledi onun takip etmesi lazımmış
aysese7 Prensesmom_ 6. haftamda kanama alanım olduğu için iğne vurulmuştum aslında ama doktor bugün bebek etkilenmiş kan uyuşmazlığından dedi bilmiyorum biraz tedirgin oldum inşallah bir şey olmaz
keleebeeekkk aysese7 eğer 6.haftanda olduysan zaten şuan onun etkisiyle pozitif çıkabilir ki doktor bunu bilmiyor mu da perinatolojiye gönderiyor
keleebeeekkk aysese7 benimde pozitif çıkınca bir çok doktorla konuştum pozitif olsa bile korkmamamı böyle sağlıklı doğum yapan çok insan oldupunu yanlış da olabilir demişlerdi başka hastanede negatife döndü zaten
aysese7 keleebeeekkk doktor sadece yanlış çıkmış olabilir sonuç dedi çok da açıklama yapmadı galiba korkmayayım diye anlamadım perinotoloji denince zaten insan bi tedirgin oluyor
keleebeeekkk aysese7 bence yeni iğne oldun diye pozitif çıktı içini ferah tut sen iğne etkisi 3ay kadar devam editoe siye biliyorum
keleebeeekkk aysese7 bende senin gibi böyle aradım durdum çok fazka var yanlış pozitif veren heleki iğneden sonra pozitif çıkması çok normal doktorlar bana ipne mi oldun onun pozitifidir diyordu