bademli_puding beautiful_ zamanla inşallah daha iyileri olur valla bazen kurulu mükemmel evlerde oturanlara çok imreniyorum
bademli_puding kurkmantosuzmadonna diğeride öyle 🤣🤣 en mantıklısı evde yapmak ben elmalı yapıyorum efsoo 🤤
kurkmantosuzmadonna bademli_puding hadi ya hiç denemedim onu ama çikolatalı yapıyorum. Sıcak sıcak çok güzel oluyor. Elmalı harcı nasıl hazırlıyorsun?
bademli_puding kurkmantosuzmadonna dene bak elmalı kurabiye harcı yapıyoruz ya ondan yap milföyün içine koy at fırına aşırı lezzetli
Deleted33000 bademli_puding vaaaaay bana bu gördüğüm manzara yetti kız çamaşır senin olsun iki makina katlanacak çamaşır var vereyim onu da katla bende akşam yemeği yapıyorum bı yandan bebemi uyutmaya çalışıyorum kanka kahveyi akşam içerim anca
bademli_puding Deleted33000 ayy ben daha yemek yapmadım kız iyi hatırlattın kalkıp yemek yapmam lazım çamaşırları gönder benimkiler bitti katlarım seninkileride 😂😂
bademli_puding beautiful_ sıfırdan kurulu düzen aşırı zor yani instagramda gördüklerim acaba ne iş yapıyorlar diye çok düşünüyorum 😅
Deleted33000 bademli_puding ayy sağol bacım bunu duymak bile o kadar iyi geldi ki inan eeee akşama ne pisireceksin bizde kuru pilav var göndereyim mi sana
beautiful_ bademli_puding valla bende merak etmiyor değilim YouTube de çok görüyorum bunlar musluğu açınca su yerine para falan mı geliyor 😂
kartanesi___ bademli_puding yemek bile yapamadım daha🤣makineye girmeyi bekleyen çamaşırlar ve katlanmayı bekleyen çamaşırlar var😁
bademli_puding Deleted33000 ya ben kuru-pilav hiç sevmem 😅 tavuk patates attım fırına şehriye çorbası salata var menüde