Simayy1 Kan artışı düzenli ve kese yok alttan da bakıldı detaylı ultrasyonda göremedi bu dış gebelik mi ? Beklemelimiyim ? Geç döllenme olabilir mi of çok moralım bozuk
fatmaa51 Simayy1 8 binde vajinal bakılıpta kese gözükmediyse Allah korusun dış gebelik olabilir geç olmadan baska bir doktora daha gidin tüpünüz patlamadan
purpoles Simayy1 beta artışı nasıl kaç kat artmış benim de 4600 de görülmedi beta artışım çok iyiydi sonra görüldü
aslmoms Simayy1 Bir dr dan daha fikir alın bence. Alttan bakıldı görülmedi dediğiniz için söylüyorum bunu.
dchdch Simayy1 benimde öyleydi canım ama dış gebelikti geciktirme sonra tüpteyse tüpün patlıyor 😔 benimki patladı
aslmoms Simayy1 işte vajinal bakıpta hiçbirşey görülmemesi farklı oluyor.siz en iyisi geciktirmeden bir dr dan daha öneri alın derim. Ben öyle yapardım
dchdch Simayy1 hayır canım sadece kahverengi akıntım oluyordu benim ama tüpüm patladıktan sonra sol kasığımda bıçak saplanması gibi hissetmiştim geç kaldık işte iç kanama geçirdim tüpümden de oldum