merveacrtsn Ben de oğlumun adını aslan koymak istiyorum eşim de bedir koymak istiyor önüne eğer aslan olursa ama eşimin amcasının adı da Aslan. Takılma diyorlar da ustune alınır mi adam acaba samimi de değiliz ama ne bilim isimle ilgili içime sinmeyen tek şey bu yoksa çok güzel aslan ismi
anneadayibiri merveacrtsn bedrin aslanları ayy çok güzel bi isim bedir aslan ya da aslan bedir daha uydu gibi ikisi uyumlu koyun benceee
feyzaciim svlsu ben de öğretmenim yorumum aynıııı. Çok kuduruk erkek isimleri tam liste: 😂😂😂😂😂😂 Poyraz Kuzey Furkan Samet Orhan Mehmetcan (asla sekmiyor) Mert Tolga Kadir Valla isim enerjisine inanıyorsanız bence bu isimler zorr 😂
ikibebelianne2 feyzaciim ayyyy gözüm daha çok korktu vallahi isimli şeyleri de yazdırdım geri dönemiyorum. Bol bol sabır çekicem iki erkekle anlaşıldı 😂😂😂
sibel3329 feyzaciim ayyy yiğenimin adı Mehmetcan 13 yaşında. Doğduğundan beri o kadar hareketli ki. Sabah 6 da uyanıp sokakta gezdirirlerdi sussun diye. Hala kurtlu gibi 😂
feyzaciim Mom908 ay kızlar benim de oğlum olacakmış kız ismi tamamdı da erkek hiç düşünmemiştik eyvahlar olsun kaoslar içindeyim 😂😂😂😂😂😂