tinymiracle1 Gözünüz aydın, sağlıcakla kavuşun inşallah 🙏🏻 kilo problemi olsa da olmasa da diyetisyen desteği insanı rahatlatıyor bence, imkanınız varsa yapın derim. Neyi az yedim çok yedim, ne faydalı değil vs ölçülü gitmek mümkün oluyor. Üçüncü gebeliğim, diğer ikisinde hamile yogası yapmamıştım ama şu an 15.hafta sonrası doktor başlamayı önerdi, kan akışında sorun var bende, biraz da sağlık sebepli ama yine de benimle benzer haftalarda olanlardan hep bel ve sırt ağrısı şikayeti duyuyorum, benim rahat geçiyor. Normal de doğursanız sezaryen de yine de hareket olmalı, çatlamayı bile engeller o esneklik. Aksi söylenmedikçe her gün yarım saat yürümek gerek. Tempolu olmasına gerek yok, ilerleyen haftalarda hatta emekli yürüyüşü gibi demişti doktor. 24+5teyim şu an, bunları uygulayarak 2.5-3 kilo civarı aldım. Yüksek kiloyla da hamile kalmıştım, biraz kontrol de etmek adına dikkat etmeye çalışıyorum.
Diğer ritüellerden haberim yok, stresli hamilelik geçirince doğumdan sonra uykuda sorun olabiliyor. Oğlumda o şekilde oldu ama direkt sebep o mudur bilemem. Neyi rahat yapıyorsanız öyle yapın, ille de bir şekil yöntemi yok. Birinde işe yarayan sizde yaramayabilir, strese sokmayın kendinizi yapamasanız bile😊 genel olarak söyleyeceklerim bunlar