gamze6p @maco61 benümkü riskli bir tık aşağı da rahim ağzı kısalmış 28cm belli olmaz bekleyedebilir erken de gelebilir diyor o yüzden tarih vermiyor bakalım ne zaman verecek haftaya cumartesi kontrol
etansu Derya2 sekerım normal cıkıyo çok şükür 2 farklı dr gıttım bırı normal dedı diğero erken olabılır önde ilk gebelik 33 haftada dogdu 2650
tugall 34+2 deyiz 23 nişana gün aldık bakalım nasıl olcak ilk gebelik aşırı heyecan varr birazda korku umarım güzel geçer 🧿🫶🏻🫶🏻
nurgaffaroglu happybusey benim de karnımda yalancı sancidan dolayı sertleşme oluyor ishal ve sürekli idrara çıkma ve pelvik ağrılarım var
happybusey nurgaffaroglu ishal de doğum yaklaşınca olan bir belirti diyolar ama çoğu kişi herkesin farklı mı oluyor acaba bende de hiç ishal yok aksine ara ara kabızlık oluyor
tuuba__sarac 35+3 deyim sancı,kasılma var 😟 hem hemen doğsun istiyorum hem de gelişimini biraz daha tamamlamasini istiyorum,eşyalarını yıkadım ütüledim valizi de bu hafta kapatacam artik hazir asagi yukarı,heyecan dorukta bekleniyorlar 🥰
nurgaffaroglu happybusey bende kasik ağrısı vs yok sadece pelvik ağrı var karnım da düşmedi sanki öyle diyen yok
happybusey nurgaffaroglu yaşlı anne teyze vs onlara bı sor istersen daha iyi anlıyorlar kaçıncı haftandaydin? Tabi daha düşmemiş de olabilir herkeste bir olucak diye bişey yok belki vücut yapısına göre bile değişebiliyordur.bilemedim
elifayaz112_ mrvdmr56 ben dün acile nefesim daralıyor diye gittim beni acilen sezeryana aldılar doğurdum canım darısı sizin başınıza benim paşa nişana girmeyi beklemedi inşallah sizde doğurur kurtulursunuz sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız 🥰🤲🏻
elifayaz112_ gamze6p ben dün nefesim daralıyor diye acile gittim acilen sezeryana aldılar doğurdum darısı sizin başınıza 🥰🤲🏻