eminerojin Ekim anneleri cinsiyet öğrenen var mı 9+1’deyim merak ediyorum hep kız hissediyorum ben rüyamda da kız gördüm
sudeborakk eminerojin Ben şuan 11+6dayım son kontrolüm 10. haftanın içinde olmuştu ama bu haftalar cinsiyet öğrenmek için erken haftada tekrar gideceğim o zaman belli olur dedi doktorum 🫶🏻 Etrafımdaki herkes erkek hissediyorum diyor ama benim içime kız doğuyor bilmiyorum 🥹🩷Beklemesi çok stresli hem de heyecanlı 3 haftalıkken öğrendim sanki zaman geçmiyor.
Ftmnur11 eminerojin fetal dna olmadan bu haftalarda öğrenmemiz çok zor malesef.belki 12.haftada tahmin yürütebilir doktor,11.haftada ense kalingina baktırmak için gidicem bende sormayı düşünüyorum tahmini varmı diye 😄
hurremintorunu eminerojin bugün 12 hafta olduk pazartesi günü kontrole gidicem 12+3 oluyor o zaman inşallah cinsiyeti öğrenirim aşırı heyecanlıyım 😅😍
_Uykusuzanne1 eminerojin 12+3 haftalığım bugğn doktorum sakın alışverişe başlama ama %75 erkek dedi bakalım hayırlısı 🥰
mervea211 11+3teyim şuan Salı günü kontrole gittim çok küçük ama kıza benzettim dedi bir oğlum var kızım olsun istiyorum 2 haftaya netleşir dedi sabırsızlıkla bekliyorum 🥲💗
hurremintorunu _Uykusuzanne1 ayy bende tam 12+3 de gidicem inşallah tahmin de olsa bir şeyler söyler yaa çok heyecanlıyım ilk gebeliğimde 14. Haftada öğrenmiştim ama öncesinde 12.haftalarda falan gitmemiştim hiç
mervea211 bensuunsal öncelikle çoook sağlıklı olsunlar sonra da rabbim gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah 🥰♥️
pnarbyrk eminerojin 11+4 ken gittim çıkıntıları var büyük ihtimalle erkek dedi ama net bişey söylemedi. Haftaya Salı günü ikili tarama testim var bakalım bir dahaki kontrolümde net belli olur. Ama ben öğrendiğim andan beri kız hissediyorum
_Uykusuzanne1 hurremintorunu bende ilk gebeliğimde 10. haftada doktorum cinsiyetini net söylemişti tahmin falan yapmamıştı ve dediği gibi oldu ama bunda hala daha emin değil 😂😂😂 tahminde bulunuyorum sadece dedi
eminerojin öğrenen var mı çok merak ediyorum kendikimi de aynı şekilde sürekli düşünmekten psikolojim bozulacak gibi hissediyorum
zehrakotan049 eminerojin merhaba bende 12+3 günlüğüm 12 haftalıkken erkek olduğunu öğrendim doktorum %80 erkek dedi 16 haftada tekrar çağırdı o zman tam net belli olacak