Gecekusu42 Attığım yorumlara fln gelen yanıtların bildirimi gelmiyor hesabımdan arayıp bulmam gerekiyor neden böyle oluyor ya
QueenBahar_ Gecekusu42 evet benimde gelmiyor yanıtları göremiyorum bende böyle post açtım bişey değişmedi
Gokturkmom_ Gecekusu42 Forum sol üstte 3 çizgi - kullanıcı adı-ayarlar kısmından bildirim ayarlarınızı kontrol edebilirsiniz.🌸
Gecekusu42 Bildirimler inde açık oysa kaç gün önce gelen msj yanıtlarını yeni gördüm hesabıma girmesem daha görmeyeceğim 🤦🏻♀️
Gokturkmom_ Gecekusu42 Daha önce bildirim alıyor muydunuz? Rica etsem ayarlardan kontrol sağlar mısınız açık mı diye 🌸
Gecekusu42 Gokturkmom_ evet alıyorduk kontrol ettim ama yok kapalı değil şuan buraya gelen mesajların bildirimlerde yok yani
ARYa143 Forum kısmında bildirim yerinden bakıyosun değil mi? Uygulama ayarlarından bildirimleri açman lazım kuzu, ben bu şekilde kullanıyorum ekranda bildirim gelsin istemedim özel konuşmalar varya burda, kendim müsait olunca bakıyorum 🤗
Gecekusu42 Gokturkmom_ malesef biraz önce sildim daha sadece takip ettiğim arkdsların açtığı postlar ile ilgili bildirimler geliyor arada birde yorumlarıma gelen beğeniler ama yanıtları alamıyorum 🤦🏻♀️🥲
Gokturkmom_ Gecekusu42 Bildirimler biraz birikince atar mısınız hem bildirim ekranını hemde bildirim ayarlarını 🌸