serpilllga kubrasjsjs 3. olunca haliyle baya belli biraz dar giysem hamileliğim ortada ama gizlemek istediğim içşn salaş giyiyorum
bsrelif 24 haftalık oldum dışarıdan bakan kimse anlamıyor hamile olduğumu çıktı aslında ama belli etmiyor dışarıdan
beautiful_ kubrasjsjs benim 12 de çıktı 15ten sonra dışarıdan belli oluyordu şuan 21+1 olduk baya belirgin 🤭
mervekalkann kubrasjsjs 2. Gebelikte oluyormuş o genelde benim ilk gebelik olduğu için yeni yeni çıkmaya başladı 25. Haftadayım 🥹
kvsr1603 kubrasjsjs benimde 3 gebelik ama kiloluyum ve kimse anlamıyor 7 kilo verdim 20 haftalık olacağım
arelmoms kubrasjsjs evet artık belli oluyor dışarıda bol giydiğim için anlaşılmaz ama 🤭🥰 ilk gebeliğimde doğuma gittiğimde bile çok azdı ikincide direk belli olmaya başladı 🥹
zeynebzeyneb Ya benim göbek mi yoksa bebek mi çözemedim 3. hamileliğim 😀 ama karnımda şiş bebek aşağıda çünkü anlıyamadım tam
ela1128 kubrasjsjs ilkinde 5.ayda hiçbir şey yoktu şimdi 4.aya yeni girdik karnım varyaa çok çabuk çıktı
sevalklyn 13+5 teyiz minik bir göbek belirdi sanki ilk bebeğimiz normal mi bu kadar erken çıkması bilmiyoruz 🥹kubrasjsjs