RESULZUBEYDE Şuan 19+2 yım ilk bebeğim ne zaman hisederim bide 70 ile kaldım şuan 78.5 geliyorum normal mi
aslans RESULZUBEYDE ilk hamilelik de ortalama 20. Haftaya kadar sürüyor. Bir tık fazla kilo almışsınız yediklerinize dikkat edin. Son aylar daha hızlı kilo alınıyor maalesef
merve_tp RESULZUBEYDE ilk gebeliğim 14/15. Haftada hissetmeye başladım. 17+6’yım. Canım her bedene göre değişiyor galiba. Bacaklarını uzat sırt ustu uzan bağırsakla bebeği ayırt etmeye çalış
powerpuffgirlss RESULZUBEYDE bende cok hizli kilo aldim bi anda ilk zamanlar ama son zamanlar durdu hic takma bence dogumdan sonra hizlica veren cok kisi var hareket hissi de 21 e dogru oldu bende
RESULZUBEYDE Doktorum herşey çok güzel gidiyo dedi kilom için hamur yeme dedi aslında görseniz vallahi bişi yiyemiyorum
merve_tp RESULZUBEYDE ben de 68’le hamile kaldım şu an 75 falanım. Kiloya dikkat et ama çok da stres yapma. Ben de aldım baya
aslmoms Biraz fazla kilo almış olunabilir. Dikkat etmenizde fayda var. 20 den sonra hissedilir muhtemelen ama herkesin durumu farklı tabi
RESULZUBEYDE Doktorum bana zaten ilk trimster da 5.6 kilo arası alırsın en az 2 trimster de almıyorsun son 1 ay kala bide çok aliniyormus tek sorunumuz bu olsun ben kiloyu hiç takmıyorum abla