habibe66yks Uni baby ,Baby me yada Dalin alsam nolcak 😒 onlarda bilindik bir marka Siveno cok pahali yaa🫣
aslans habibe66yks Almayın derim. Hele dalin lanet olsun bebeğimin cildini mahvetti. Hediye gelmişti kullandım sonrası çöp. Baby ne güzel diyorlar ona bakabilirsiniz
tahamommy habibe66yks dalin her anlamda içeriği en kötü olan bebek ürünü, siveno aldım ama pişmanım hiç temiz yıkamıyor
sara29 habibe66yks ilk oğlumda dalin almıştım, bunda siveno. Tamamen kokusuz ve doğal içeriği için tercih ettim ben sadece..
fgormez habibe66yks içeriği çok kötü canım saydıklarının siveno da bile lavantalı olanı alma onda da parfüm var
fgormez habibe66yks lavantalı siveno parfümlü canım alırsan onu alma sade olandan al birde duru granül de içeriği temiz değil
yildiz93 habibe66yks ben indirimden e bebekte satılan life marka deterjanı aldım daha doğum yapmadım ama eşyalarını yıkamaya başladım. Çok baskın bi parfüm kokusu yok bana güzel gibi geldi
aslmoms sanırım deneme yanılma ile görüyoruz. Mesela kızımda Dalin iyi geliyordu. Yıllarca kullandık.
krizantemmm habibe66yks beyaz sabun tozları var hacı şakirin vs farklı markalarında var ben onlardan kullandım ilk başlarda 2 yaştan sonra normal bebek deterjanına başladım 4 yaşında artık bizim deterjanımızla yıkıyorum
sarilale123 habibe66yks uni baby de siveno eşdeğeri. Ben çocuk yoğun bakım doktoru takip ediyorum instada çocuklarına uni baby kullandırıyo. Kesinlikle reklam falanda yapmıyor sadece bilgilendirme yapıyo hesapta
Asi_07 habibe66yks siveno kullandım ilk bir kaç ay ilk nemliyken kokusu çok iyi ama kuruyunca kötü bir koku oluyordu kıyafetlerinde o sebepten dolayı değiştirdim Dalin granül sabun tozunu kullanıyorum 1 yıldır çok memnunum onu bulamadığım zaman marketlerde unibaby alıyorum o da çok iyi
Selim_Alparslan habibe66yks Hicbir bebek deterjanı çıkarmıyor lekeleri bence. Ben bingo giysi şampuanı kullanıyorum mükemmel çıkarıyor.