deletedmom43191 tahamommy suan birisi akullu arabada oynuyo birisi biskuvi yiyo biriside icerde napiyo bilmem 😅😅 bende burdayim iste ama simdi kalkip icerde oyun oynadilar onlari toplayacam 2 su surahisi bosaldi onlari da doldurmam lazim 😅😅😅😅
_pearl deletedmom43191 makinayı aldığımız da içinde ölçek veriyolar ya onla koyuyorum toz deterjan kullanıyorum
orhismommmmmm deletedmom43191 perdeleri yıkamadan önce. Arap sabunu ve karbonatta beklet burun pisliği akıp gidiyor
deletedmom43191 orhismommmmmm kiz bu evde tum perdelerimi yeni aldim hep perdelerim yerlerde surunuyodu mecburen tum perdelerimi yeni aldim bu eve ölcülü yaptirdim oyle kir pislik yok yani normal toz var
Gks_01 deletedmom43191 siyahlara sıvı kullanıyorum ölçeği var zaten 1 kapak . Toz kullandığımda da makinayı aldığımda çıkan ölçekle 1 ekliyorum fazla ekleyince çamaşır hışır hışır oluyor . Kısa programda az çamaşırla öalıştırıyprsam ona göre ekliyorum tabi
deletedmom43191 _pearl https://mutluresim.com/ bu linke gir yuklemeye baslaya tikla galeriden resmi cek tamam de karsinda link cikacak yaninda kopyala yaziyo ona bas sonra gel buraya yapistir o linki