elakemal Kızlar şubat ayında adetim 4 gün geçikti hep düzenli olur evde test yaptım negatif kanda negatif çıktı sonra 9 martta adet oldum 3 gün sürdü şimdi de adetime 10 gün var kasık bel ağrısı halsizlik var elim kolum kalkmıyor evde erken gebelik testi yapsam çıkar mı
1cey elakemal bende aynı belirtiler vardı yaptım testte çıkmadı regl gecikince yaptım çok hafif silik çıktı, hissetmiştim zaten çok gariplik vardı 🤷🏼♀️
gozde314_ elakemal benimde reglime 7 gün varken erken gebelik testi yaptım negatif cıktı suanda 4 gün var ben yataktan cıkamıyorum çok şiddetli bel ağrım var yarın kızımın doğum günü hazrlık yapmam lazım kalk işi yap diyorum kalkıyorum ama belim asla izin vermiyor
yarencb elakemal benim de bat 11 nisan adete 10 gün var. 3-4 gündür kasık ağrısı yaşıyorum garip bir his. İlk defa böyle oldu. Psikolojik diyorlar ama emin değilim
znnnr elakemal bende her hangi bir ağrı yok tarihlerimiz aynı evde gebelik testi var ama yapmak istemiyorum bende ilk hamilelikte de geç döllenme olmuştu korkuyorum
elakemal 1cey bende bekliyim biraz o zaman ama sol bacağım ve kasığımda anlamsız bi ağrı var hamileysem bile belirtiler bu kadar çabuk belli olur mu
1cey elakemal valla değişiyor sanırım, bende hiç gecikme olmaz üstüne regle günler kala ağrım kesinlikle olmaz, halsizlik de eklenince bulantı da vardı yaklaşık 4-5 haftalıkken belirti göstermişti. Bide kahverengi lekelenme olunca anladım zaten
nevinbulyaman @elakemal canım bende öyle hissetmiştim bu 10-11 gün dınlen kendine dikkat et ve çok ayakta kalmamaya çalış
gozde314_ elakemal kaç gün kaldı bende ilkez böyle oluyorum ilk hamileliğimdede böyle olmustu benim hamile oldumu bilmiyordum düşümmüyordumda kas gevsetici yaptrmıstım sonra hamile oldumu öğrenmiştim simdide belim böyle ağrıyınca acabamı dedim ozamanda dayanamamıstım iğneye gtmiştim testte negatif cıktı tabi 7 gün vardı simdi 4 gün var bakalım
nevinbulyaman @elakemal sizin on gün var daha ben ön gün kala yapmadım ama her zamankinden farkşıydım belirtilerin vardı o yüzden daha dikkatli oldum bebeği istediğim için
elakemal gozde314_ test aldım birkaç gün sonra yapıcam bakalım bende vücudumda değişik şeyler hissediyorum mevsimsel mi diye de geliyor aklıma kafalar çok karışık
elakemal yarencb evet psikolikse bende yaşıyorum aynı şeyleri şuan düşünüyorum adet gelmeden böyle şeyler yaşıyor muydum diye hatırlamıyorum
miraysandall yarencb adete 10 gün varsa belirti gelmez ki zaten yumurtlama dönemi bir sonraki adetten 14 gün önce olur yani 4 gün içinde hamilelik olduysa da belli olmaz
yarencb elakemal ben kesinlikle yaşamıyordum zaten adetten bu kadar önce ve uzun sürmesi çok sıradan değil siz test yaptınız mı
yarencb miraysandall kişinin hassasiyetine bağlı olarak değişebilir. Bende enfeksiyon vs olmadığı için ve ilk defa geçmeyen bi kasık ağrım olduğu için şüphelendim ilk başlarda azdı ama son birkaç gündür gün boyu devam ediyor adet olacak gibi
elakemal znnnr haklısınız kaç gün kala yapmayı düşünüyorsunuz ne kadar erken olsada negatifi görmek inşamı üzüyor