hd_d kartanesi___ Ya yine iş eşlerde bitiyor askm ne kdr müdahale olursa olsun kendimizi bozmamak kavga etmemek en azindan boyle düşünüyorum tek sikinti rahat olamiyo insan baksaana sen uzaksın neler yasiyosun ama yinede uzaklik herzmn iyidir kendi kendimize çocuğumuzla bir hayat daha güzel olurdu
kartanesi___ hd_d evet bu durumlarda eş çok önemli bir unsur eğer seni uzakta memleketinden uzaktayken yani ailesini ezdirmeyecekse her zaman dağ gibi arkanda duracaksa seni orada yalnız hissettirmeyecekse evet işler daha da kolaylaşıyor ama kimi eşler kendi memleketinde bile yalnız hissettirbiliyor
rumeyyurmom kartanesi___ olduğum yerde kaldım hatta şurda oturmak istemiyorum dedim büyük konuştum galiba orda oturuyorum 😂😂 Manisa da yaşıyorum
hd_d kartanesi___ evet askm katılıyorum sana kimi esler var anasinin agzina bakip karsini yalniz hissettirebiliyor yakin da olsa uzakta olsa bence iş kocada bitiyor ama yinede iki tarafa da uzaklik herzmn iyidir
rumeyyurmom kartanesi___ yunusemredeyiz mezarlık Mahallesi’nde mezarlık olduğu için orda kalmak istemiyorum yaşamam dedim ama oraya denk geldim 😂😂
HakanKemal kartanesi___ Urfaya gelin gittim ama orada yasamak istemedik alanyada oturduk oradan da taşındık sonra ankarada ev bulduk her iki aileden de uzakta yaşanmalı bence
emine1309 aynı şehirdeyim ailelerimize 5 dk uzaklıktayız ama ters kalıyorlar bize yakın oturmak güzel yemek olmadımı hemen gidiyorsun yemeğe vs torun oldumu bakmaları açısında iyi, rahat tabi açımızdan biz yolunu bu şekilde bulduk :)
aysgl330633 kartanesi___ öyle öyle yakın olunca bilmiyoruz belki zor anlaşacaktık belki sürekli bi git gel . Biz mesela gece 3-4te çiğkçfte yemeye gittiğimizi bilirim aileler yakın olsa aboo bunlar ne yapıyor derler ya n azımdan rahatız dediğin gibi en önemlisi de huzur🥰
kartanesi___ aysgl330633 evet ya biz de eğer kısmetse eylülde benim ailemin yanına taşınacağız ailem benim her şeyim onlar için canımı veririm ama ister istemez müdahaleler olacak böyle yapın şöyle yapın oraya mı gittiniz buraya mı gittiniz şuradan mı geldiniz falan illaki huzursuzluk çıkacaktır yani
Deleted33000 kartanesi___ çok uzaktan akraba ama aynı soyisim değişmedi halbuki ben soyadını hiç sevmiyordum evlensem de değişse diyordum 😂😂😂😂
sevvoos Deleted33000 böyle düşününce bu durum yaşanıyor.Bende ölsem Adana’dan ileriye gitmem Maraş’a yakın olacak derdim Özellikle Karadeniz’e öldürseler gitmem derdim Kız inan ki dizilerini bile izlemezdim kafam kaldırmazdı.Akla gelmedin Giresunlu ile evlendim 😄 ay bide çok severek Kendime hala şaşırıyorum.
elifsn23 kartanesi___ keşkee şimdi umreye de gitti iyice yalnız hissediyorum çok uzakta bir şey olur diye korkuyorum🥲
minikkalbinaneysi kartanesi___ hamdolsun ya duamı yaşatıyor mübarek :)) annemden sonra anne diyebileceğim bir kayınvalide diledim. Eli maşalı bir karadeniz kadını ama hakkaniyetli ve merhametlidir çiçeğim 🌸 Allah gönülden isteyen her gelin adayına Allah korkusu olan merhametli bir kayinvalide kayınpeder nasib eylesin 🤲🏻
sevvalinwonderland kartanesi___ eşim aslen bursalı. orada doğup büyümüş aynı zamanda. ben ise aslen tekirdağlıyım ama istanbul’da doğup büyüdüm. eşimle evlendiğimizde ben van’da görevliydim, o ise ağrı’da. şimdi istanbul’a geri geldik. burada yaşıyoruz. bursa’ya gelin gittim çok diyemem o yüzden ama kütüğüm oraya kayıtlandı tabii ki :) memurun hayat hikayesi biraz her şehir oluyo böyle.
ebrarkus kartanesi___ Adana’dan Van’a gelin gittim. Eşimin ailesiyle yakın oturuyoruz maalesef.. Aslında eşimle çok iyiyiz ama aile işin içine girince ikimizde patlamaya hazır bombalar gibiyiz.. Bence iki taraftan da uzak durulması gerekiyor ama işteee