Mama_ustasi kartanesi___ zor oldu benim için ankaraya gelip oraya alıştım şimdi de 3 aylık bebeğimle tek başıma eşim harici destek olmadan Ağrıda yapmaya çalışıyorum
annekiz6141 kartanesi___ aılem istanbul ben kocaelı/ızmıt çokta uzak degıl araba ile 50-55 dk falan aılemde araba olduğu ıcın gelıp alıyorlar benı ıstedıgım zaman sağolsunlar eşimın aılesı de arabayla 15-20 dk mesafede çok fazla böyle bunaltmazlar Allah var yukarıda sımdı haklarını yıyemem 😂 bıde geçen sene tasımdım brn 4. Kaynanam hıc merdıven çıkamıyor bız gıdıyoruz 😂🙊 bence ıkı yere de uzak olmak daha iyi nerde samımıyet orda sıkıntı..
damlasv kartanesi___ ailem Tekirdağ’da edirnede okurken evlendim tayin durumu olana kadar buradayız kimse bir yere gitmedi yani 😁
sym_yc kartanesi___ bence karakter meselesi ben kaynanamla beraber oturuyorum kışın benimleler yazın köydeler anneme arabayla 15 dk mesafede oturuyorum keyfimde çok yerinde çünkü insan evde sıkılıyor bi anasına gidiyor bi bacısına gidiyor kafa dağıtıyor ama ablam orada hep yalnız hep yalnız kimse ne ana olur ne bacı olur ondan dedim yani
ebrudemirel00 Memleket Denizli, gelin gittiğim yer Gaziantep. Ailenin uzak olması hiç iyi olmuyor. Ama bana yokluklarını aratmıyorlar. Hep gidip geliyorlar sağolsunlar.
Ballkusum_33 kartanesi___ aynı şehirde evlendim ailemle 20 dakika mesafedeyim. Eşimin ailesi üst katta. İki tarafa da eşit uzaklıkta olsam daha iyi diye düşünüyorum tabi 😁
060436 kartanesi___ Ağrıdan Kars Gelini oldum ama ankarada yaşıyorum benimde eşiminde ailesi memlekete gurbet gelini olmak bana göre güzel yanlarıda var zor yanıda bana kalda uzak olmak çok güzel 😂😂😂😂