gksnnb kartanesi___ Tokatlıyım Osmaniye ye gelın geldım ıstanbuldan o kadar zor ki kayınvalıdemler burada ama herkese uzak olmak gurbette yaşamak çok zormuş bence her ıkı aıleye yakın olmak daha güzel 🫠 ikisini de gıdebılmek büyük lüks
aysgl330633 kartanesi___ o yüzden baştan sınır çizmek iyi ben yarın bir gün hani olur da memlekete gidersek (eşimin ya da benim) asla taviz verdirmeyiz çünkü insan alışıyor artık o rahatlığa.
Rmeysa_01 kartanesi___ Ailene uzaksan kaynanada uzak olacaksın yoksa ailesi zaten uzak diyip hayatının içine ediyorlar ben bu lohusa halimle birde kaynanamla uğraşıyorum 🤦♀️
1tucee kartanesi___ ben istanbuldayım eşimde öyle eşim samsunlu ben Amasya ama istanbuldayız birde diğer dediğiniz konuda da uzak olması daha iyi yani ne uzak ne yakın☺️
Deleted33000 eslem2121 kizzz iyi düşünsün küçük gorumcemin bir çenesi var on kisie yeter onu verelim😀😀😀
sarilale123 kartanesi___ aynı şehire gittim hiç değişmedi.ikisinede yakınım tabi kv daha yakınım. Ama bazen şehir olarak değil de başka bir ilçede oturmayı tercih ederdim, her iki aileyede.kendi düzeninin olması daha güzel