Melisa035 Arkadaşlar şuan 21+5 haftaligim çocuk sanki karnımın içinde bir yerde toplanıyor gibi kas katı kesiliyor karnım.... Aynı durumu yasayan var mı ve nedenini bilen ? 😕
Snglfth Melisa035 bende yaşıyorum aynı şeyi özellikleri geceleri bildiğin taş kesiliyor bir arada toplanıyor gibi bende sebebini bilmiyorum bazen gündüzleri de yaşıyorum aynı şeyi
Acemiannes Melisa035 magnezyum kullanıyormusun kullanmıyorsan doktora git muhtemelen magnezyum yazar bendede o haftalarda olmuşti kasılma yani canım geçmiş olsun🙂
Acemiannes Senanuurrr ben 20haftalarda öyle kasılma hissettim magnezyum yazdı şimdi 34+4 olduk şimdide oluyor magnezyum içiyorum. hareketlerini de his ediyordum o haftalarda.
Srfn11 Melisa035 ben cok yasadim o zmnlarda kuzum korkulcak bsy deil duan 27 haftadayim suan seninkide bndn biraz dha minik oldugu icin o karin ona cok genis biryer gbi gelior ve elleri ayaklari toplayarak top gibi oluyo😊😊oy kuzummm yaaa yerim korkma hic ❤️
Melisa035 Srfn11 valla maşallah zaten topcu olacak diyoruz şaka yapıyoruz hatta o dercede hareketli tekme vs yiyorum ama kasilincada korkuyorum doktor dedi bisey olmaz ama ben yinede yasayan var mıdır diye merak ettim korktum 😔❤
Melisa035 Acemiannes hareketli maşallah bi sıkıntım yokta karnım kesiliyor gibi olunca korkuyorum tahlilin güzel diye yazmadı bana magnezyum ya 😕
Melisa035 Buseamaikizlerburcu acildeki doktorlar pek bakmaz burada ondan en iyisi kendi doktoruma görünmek