fatma102 gmzgmz98 2 seçenek var ya büyük eşyaları şimdiden alabilirsin..yada küçükleri alıp büyükleri sona birakabilirsin.ben karışık aldım indirimde denkgeldikce bebek arabasini ilk aldım indirimde daha sonra bebeğin eşyalarını göğüs pombasini falan aldım kendi eşyalarımi aldım 32 de hastane çantam hazırdı sadece beşik nevresim vs yoktu birde hediyelikler onlarida 36 da aldık..oda falan yapacaksanız şimdiden alin derim ben yapmadım ama anca hazır olur zaman hızlı geciyor.her zaman iyiki yikanacaklari falan yikamisim hazırlamısimn diyorum son haftalar çok zor çünkü hazırlanmak ağırlaşıyor insan ozellile bende 34 ten sonra agirlasma oldu sağlıkla gelsin bebiş 🪷💕
nuriyegcl Ben 28. Haftada felan başlamıştım 30-32. Haftaya hiçbir alışverişi bırakmayın bence çünkü ağırlaştıkça ütü valiz hazırlama vs zor oluyor sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥹💗🌸
2025hamile gmzgmz98 öyleyse hiç bir şey için erken değil hatta doğumuna göre kıyafet bile alabilirsin
2025hamile gmzgmz98 en iyisini yapmışsın ben şu an 33+4 haftalığım uzun süre ayakta kalamıyorum ne kadar erken o kadar iyi
fatma102 gmzgmz98 ihtiyaç bitmiyor tam bitti diyorsun bu sefer sunumu yapsam bunumu alsamlar çıkıyor 😅
gmzgmz98 fatma102 ay evet yaa kışlık bile bakıyorum alsam dursun evde diye 😅 sıfırdan insan eşyaları oluşturuyoruz 😂
hulyalarda gmzgmz98 30 çok geç bence, ben 22. Haftadan itibaren başlamıştım. Liste yap kesinlikle, kesinlikle alınması gerekenler, sonra alınabilirler falan sırakayabilirsin, ben sıralamıştım oğlumda, şimdi ki hamileliğimde de aynısını yapcam
bsrelif Bende 20 haftalıkken başladım alışverişe ufak ufak şimdi 24 haftalık oldu bütün eksikleri bitti sadece bebek arabası ve ana kucağı kaldı
damlasv gmzgmz98 6 haftalık hamileyken öğrendim öğrendiğim gün başladım 22. Haftada tüm çocuk odası eşyaları deterjanına kadar bitirmiş oldum alınacak listesi yapmıştım 62 parça sadece kendime hastane için alacağım birkaç şey kaldı ilk ay maddi olarak yoran büyük parçaları aldım anne yani bebek arabası Puset anakucağı gibi sonraki ay oda takımını aldım sonra tekstil ve sağlık malzemelerine geçtim
1tucee gmzgmz98 bence gebeliğin erken zamanlarında alışveriş yapılsa daha iyi her açıdan sonradan sıkışmamak acele etmeden rahat kafayla yapmak daha iyi alışveriş konusunu hallettikten sonra rahat kafayla evinizi temizlersiniz mis gibi sonra bebeğinizi beklersiniz ben olsam dediğim gibi yapardım
sarilale123 gmzgmz98 Ben bebeğin cinsiyetini öğrendim direkt bir şeyler almaya başladım. bebek arabasında Şubat indirimlerinden almıştık 30 haftaya kadar bence kalmayın. O hafta yıkayıp ütülerseniz çantanızı hazırlamaya da vakit kalsın.
bahar1995 gmzgmz98 ben beşiği aradan çıkardım ufak tefek şeylerde aldım emzik biberon bir iki zıbın çorap falan sizde yapabilirsiniz 🥰